• دوشنبه / ۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴ / ۱۱:۵۸
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 1404022215754
  • خبرنگار : 71496

نامه نمایندگان پارلمان‌های جهان به ترامپ برای توقف نسل‌کشی در غزه

نامه نمایندگان پارلمان‌های جهان به ترامپ برای توقف نسل‌کشی در غزه

جمعی از نمایندگان پارلمان‌های جهان در نامه‌ای سرگشاده خطاب به رئیس جمهور آمریکا، از او خواستند از نفوذ خود برای توقف جنگ نسل‌کشی و توقف گرسنگی سیستماتیک در نوار غزه استفاده کند.

به گزارش ایسنا، بیش از ۵۰۰ تن از نمایندگان پارلمان‌های سراسر جهان با صدور درخواستی فوری برای «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا از او خواستند برای توقف نسل‌کشی و قحطی سیستماتیکی که ساکنان نوار غزه با آن مواجه هستند، فورا مداخله کند.

به گزارش خبرگزاری «قدس پرس»، آنها در نامه‌ای سرگشاده تاکید کردند: حملات بی‌هدف به غزه و محاصره همه جانبه آن، تخریب سیستماتیک زیرساخت‌ها و هدف قرار دادن غیرنظامیان در سطح جنایات ضد بشری قرار می‌گیرد که باید اقدام بین‌المللی فوری برای آن انجام شود.

امضاکنندگان این نامه در ادامه نیز هشدار دادند: حمایت بی‌قید و شرط نظامی و دیپلماتیکی که برخی قدرت‌های بزرگ و در راس آنها آمریکا از «اسرائیل» دارد، به منزله همدستی آشکاری با آن و تضعیف ارزش‌هایی است که آمریکا بر اساس آنها ایجاد شد.

آنها در ادامه بازنگری در این حمایت‌ها و توقف تمامی انواع کمک‌های نظامی را خواستار شدند.

در ادامه این نامه نیز بر حق تعیین سرنوشت و مقاومت در برابر اشغالگری به عنوان حق واقعی تمامی ملت‌ها تاکید شد.

همچنین در این نامه آمده است:‌ در مورد فلسطین نیز مقاومت در برابر اشغالگر نه تنها از نظر اخلاقی موجه است بلکه ریشه در قوانین بین‌المللی دارد. برقراری صلح دائمی و ثبات منطقه‌ای با آتش‌بسی موقت یا شهرک‌هایی که از خارج تحمیل شده و با اکراه یا به دلیل آوارگی احداث می‌شوند، محقق نمی‌شود بلکه نیازمند آن است ملت فلسطین تمامی حقوق خود را پس بگیرد.

امضاکنندگان این نامه در ادامه نیز اجرای اقداماتی فوری از جمله بازگشایی گذرگاه‌ها برای تسهیل ارسال کمک‌های بشردوستانه به غزه، تعلیق حمایت نظامی از رژیم صهیونیستی، برگزاری نشست فوق‌العاده شورای امنیت برای صدور قطعنامه‌ای الزام‌آور برای توقف نسل‌کشی و بازنگری در روابط اقتصادی و تجاری با رژیم صهیونیستی به عنوان اشغالگری را که مرتکب پاکسازی نژادی می‌شود، خواستار شدند.

از جمله مهمترین چهره‌هایی که این نامه را امضا کردند، می‌توان به «اسامه النجیفی» رئیس پیشین پارلمان عراق، «عبد الاله بنکران» نخست‌وزیر پیشین مراکش، «ایمن نور» نامزد سابق ریاست جمهوری مصر، «محمد هدایه نور وحید» معاون رئیس پارلمان اندونزی،‌ «ماندلا ماندلا» نوه نلسون ماندلا، رهبر ضد آپارتاید آفریقای جنوبی و عضو سابق پارلمان این کشور اشاره کرد.

آنها در پایان نیز تاکید کردند: وجدان انسانی جهان نه تنها نظاره‌گر این است که چه کسی مرتکب جنایات می‌شود، بلکه بر این مساله نظارت دارد که چه کسی قدرت متوقف کردن این جنایات را دارد. ما از ترامپ می‌خواهیم از نفوذ خود در حمایت از عدالت و کرامت انسانی استفاده کند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha