• سه‌شنبه / ۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۴ / ۱۳:۲۳
  • دسته‌بندی: اصفهان
  • کد خبر: 1404022316684
  • منبع : نمایندگی اصفهان

همگرایی دانشگاه و صنعت در سومین کنفرانس ملی مهندسی برق اصفهان

همگرایی دانشگاه و صنعت در سومین کنفرانس ملی مهندسی برق اصفهان

ایسنا/اصفهان در سی‌وسومین کنفرانس بین‌المللی مهندسی برق، مسئولان بر لزوم تعمیق ارتباط دانشگاه و صنعت، حمایت از پروژه‌های فناورانه و نقش کلیدی مهندسی برق در تحقق دولت هوشمند تأکید کردند. همچین در حاشیه این برنامه سومین نمایشگاه کاروتک نیز به مدت سه روز در حال برگزاری است.

سی‌وسومین کنفرانس ملی مهندسی برق امروز سه‌شنبه ۲۳ اردیبهشت به میزبانی دانشگاه صنعتی اصفهان برگزار شد، در  این مراسم جمعی از اساتید، دانشجویان، مسئولان صنعت و فناوری و مدیران ارشد کشوری حضور یافتند همچین در حاشیه این کنفرانس سومین دوره نمایشگاه کاروتک با حضور تعدادی از شرکت‌های دانش بنیان و هایتک به مدت سه روز در حال فعالیت است.

مسعود شفیعی، رئیس کنفرانس بین‌المللی مهندسی برق اظهار کرد: موضوع با اهمیت در حال حاضر ارتباط میان دانشگاه و صنعت است و قراردادهای جدیدی میان دانشگاه و شرکت‌های بزرگ از جمله فولاد مبارکه در حال انعقاد است.

وی با اشاره به حضور پررنگ دانشگاه صنعتی امیرکبیر در انتشار مقالات علمی افزود: امیدواریم که دانشگاه صنعتی اصفهان نیز به جایگاه نخست در این حوزه برسد، همچنین موضوع «دولت هوشمند» از دیگر محورهای مهم است و در تلاش هستیم برای گذار از دولت الکترونیکی به دولت هوشمند البته با مشارکت وزارت ارتباطات، سازمان امور استخدامی و نهاد ریاست جمهوری و این پروژه اکنون در حال اجراست.

محمدرضا احمدزاده، دبیر کنفرانس بین‌المللی مهندسی برق نیز در این مراسم اظهار کرد: حضور شما اساتید و دانشجویان نخبه در این نشست‌ها اهمیت تعهد مشترک ما را برای پیشبرد مرزهای دانش، نوآوری و پیشرفت فناوری در همه زمینه‌های برجسته نمایان می‌کند و امید است پیشرفتی  لحظه‌ای محور را رقم زنیم، همگرایی ایده‌های پیشوا، تحقیقات نو و بحث‌های علمی دقیق آینده را شکل خواهد داد و آن‌جایی که ما در آستانه تحرک سریع فناوری از گسترش هوش مصنوعی و یادگیری ماشین و در همه حوزه‌ها تا گسترش سیستم‌های انرژی تجدیدپذیر و توسعه شبکه‌های ارتباطی حیاتی برای ارائه و تبادل نظر پیرامون آخرین پیشرفت‌های علمی و فنی دانشگاه صنعتی اصفهان است.

وی افزود: در حال حاضر برگزارکننده کنفرانس بین‌المللی مهندسی برق هستیم که در سال‌های ۷۸ و ۸۹، نیز تجربه برگزاری داشته‌ایم، همچنین در این کنفرانس طیف گسترده‌ای از موضوعات از جمله موضوعات و محورهای اصلی کنفرانس که شامل حوزه‌های مختلف مهندسی در کامپیوتر، قدرت ماشین‌های الکتریکی، انرژی سیستم‌های قدرت، مخابرات میدان بسته، مخابرات نو، سیستم‌های دیجیتال و مدارهای مجتمع الکترون، نرم افزارهای ساخت مهندسی کنترل، هوش مصنوعی معماری سیستم‌های کامپیوتری، نرم‌افزار فناوری اطلاعات می‌شود را بررسی خواهیم کرد.

دبیر کنفرانس بین‌المللی مهندسی برق بیان کرد: برگزاری کارکردهای تخصصی نمایشگاه و کارگاه‌های آموزشی از برنامه‌های کنفرانس است و آخرین محصولات دانشگاه‌ها، شرکت‌ها، سازمان‌ها و صنایع در حوزه‌های مختلف با مهندسی هم‌زمان با سومین نمایشگاه کاروتک برگزار شده، همچنین ما در برگزاری این نمایشگاه اهدافی مانند تسریع فرایند جذب و استحکام سازمان‌ها، ایجاد توسعه پایدار در شرکت‌ها و سازمان‌ها، جلوگیری از خروج نخبگان و نیروهای متخصص را دنبال می‌کنیم.

احمدزاده خاطرنشان کرد: کارگاه‌های آموزشی برای گسترش به‌روزرسانی دانش و مهارت‌های فردی دانشجویان و مهندسان در زمینه‌های گوناگون مهندسی کامپیوتر برگزار شده است و فردا نیز برگزار خواهد شد.

در ادامه، پیام وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، سیدستار هاشمی نیز قرائت شد که در آن نقش مهندسی برق در توسعه فناوری‌های نوین و تحول دیجیتال کشور مورد تأکید قرار گرفت. وزیر ضمن حمایت از نوآوری‌ها و طرح‌های فناورانه، از فعالان این حوزه خواست تا در مسیر تقویت دیپلماسی فناوری و توسعه پایدار گام بردارند.

در پایان، از دانشجویان برتر و فعالان کنفرانس تقدیر و بر ضرورت استمرار ارتباط صنعت و دانشگاه در قالب پروژه‌های مشترک و کاربردی تأکید شد.

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha