ایوب درویشی، معاون سیاسی و اجتماعی استانداری اصفهان در حاشیه سمینار تخصصی «آینده اصفهان در عصر هوش مصنوعی» که امروز سهشنبه ۲۳ اردیبهشت در اصفهان برگزار شد، در گفتوگو با ایسنا اظهار کرد: با توجه به اینکه در استان اصفهان یکی از چشماندازهای اصلی هوش مصنوعی است، در تلاش هستیم تا با تکرار چنین رویدادهایی و پیوند دادن حوزههای علمی به حوزههای اجرایی و اقتصادی، آینده اصفهان را به سمت اقتصاد دیجیتال و هوش مصنوعی هدایت کنیم.
وی افزود: همانطور که گفته شد، تکنولوژی متاورس نیز در دستور کار قرار دارد. اصفهان این قابلیت را دارد که آینده خود را بر مبنای علم و تکنولوژی بسازد و در این مسیر بهعنوان یک الگو در کشور و منطقه عمل کند.
پیام نجفی، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان اصفهان نیز درباره این سمینار تخصصی در گفتوگو با ایسنا اظهار کرد: خوشبختانه در همین رویداد، جمعیت خوبی از حضار از دانشجویان دانشگاه آزاد حضور داشتند که نشاندهنده استقبال و علاقهمندی آنها به این موضوع بود. اساتیدی هم که در این رویداد شرکت کردند، نقش مهمی در رشد و پیشرفت این حوزه ایفا میکنند.
وی افزود: دانشگاه خوراسگان در تلاش است که نقشه کلیدی خود را در حوزه هوش مصنوعی نهتنها در استان، بلکه در سطح کشور ایفا کند. بهعنوان نمونه، رویداد هوش مصنوعی که پیش از عید برگزار شد، با استقبال بسیار خوبی از سوی دانشجویان روبهرو شد و به نظرم زمینه بسیار مناسبی برای رشد و توسعه نرمافزارهای ما فراهم کرد.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان اصفهان ادامه داد: در حال حاضر، نرمافزارهایی همچون «کاتب»، «بازار»، «سفیران» و سامانههای دیگردر حال مطرح شدن در بازار کشور هستند، همچنین در بخش استارتاپها، تیمهای مختلفی در حال کار روی ایدههای نوین هستند که به تولید محتوای آموزشی و مدیریتی پرداخته و در سطح کشور تاثیرگذار هستند، بهویژه در راستای ایجاد سیستمهای آموزشی بدون کاغذ که در حال راهاندازی در دانشگاهها است، این پروژهها در حال پیشرفت هستند.
نجفی افزود: علاوه بر این، در حال توسعه زیرساختهای مناسب برای پروژههای آینده هستیم و به زودی با همکاری یکی از شرکتهای معتبر، قراردادهایی برای ایجاد پایگاههای زیرساختی دانشگاهی منعقد خواهیم کرد. امیدواریم این اقدامات، منجر به ایجاد نخستین پایگاه زیرساختی دانشگاهی با کیفیت در کشور شود و در این حوزه کارهای مهم و مفیدی انجام دهیم که تاثیر مثبتی در رشد و پیشرفت علمی و فناوری کشور داشته باشد.
محمدرضا نظریان، مدیرکل آموزشوپرورش استان اصفهان نیز در گفتوگو با ایسنا اظهار کرد: سمینار امروز، بسیار اثرگذار بود و بهویژه در زمینه تأثیری که هوش مصنوعی میتواند در آموزش و تدریس داشته باشد.
وی افزود: اگر بخواهیم از حیطه تعلیم و تربیت صحبت کنیم، آموزش شخصیسازیشده امروزه به یکی از روشهای مدرن تدریس تبدیل شده است که میتواند کمک بزرگی به معلمان در ارتقای مهارتهای خود و به دانشآموزان در راستای بهروزرسانی خود و تسلط بر محتوا و مفاهیم درسی ارائه بدهد. این روش به معلمان این امکان را میدهد که آموزشهای خود را براساس سطح تسلط و نیازهای فردی دانشآموزان تنظیم و به نوعی آموزش را به شکل متناسب با پتانسیل و استعدادهای هر دانشآموز شخصیسازی کنند.
مدیرکل آموزشوپرورش استان اصفهان ادامه داد: این سمینار میتواند چراغ راه بسیار خوبی برای معلمان باشد تا بتوانند آموزشهای خود را براساس میزان تسلط خود و با توجه به نیازهای خاص دانشآموزان، شخصیسازی کنند و در این مسیر به ارتقای حرفهای خود بپردازند.
نظریان در پایان گفت: امیدواریم که این رویداد، زمینهساز تحولی مثبت در حوزه آموزش و تدریس باشد و معلمان ما با بهرهگیری از هوش مصنوعی، بتوانند به بهترین نحو ممکن به ارتقای سطح علمی و تربیتی دانشآموزان بپردازند.
انتهای پیام
نظرات