مسلم حدیدی در گفت و گو با ایسنا، با اشاره به چهار درخواست و مطالبه سازمان جهاد دانشگاهی استان از سفر رئیس جمهور به کرمانشاه، اظهار کرد: با توجه به اینکه سازمان جهاد دانشگاهی مسئولیت زیست بوم نوآوری و فناوری استان را برعهده دارد، طی سالهای گذشته زیرساختهای خوبی را در این زمینه با حمایت مدیران ارشد استانی راهاندازی کرده است.
وی افزود: برای اینکه بتوانیم این زیرساختها را از نظر کمی و کیفی ارتقاء دهیم، اهدافی راهبردی تعیین کردهایم که تحقق آنها به حمایت دولت و مسئولین نیاز دارد.
رئیس سازمان جهاد دانشگاهی استان از برج فناوری به عنوان یکی از زیرساختهای مهم زیست بوم نوآوری و فناوری استان نام برد و افزود: در حال حاضر حدود ۸۰ درصد از برج فناوری کرمانشاه به عنوان بزرگترین برج فناوری کشور آماده شده و حدود ۷۰ واحد فناور در آن مستقر شدهاند.
وی به عدم تکمیل حدود ۲۰ درصد این پروژه اشاره کرد و گفت: با رایزنیهایی که با استاندار کرمانشاه انجام گرفته، مقرر شده این پروژه جزو مصوبات سفر رئیس جمهور به استان گنجانده شود.
حدیدی خاطرنشان کرد: اگر این پروژه تکمیل شود، میتوانیم تا ۱۱۰ واحد فناور را در آن مستقر کنیم. از طرفی با تکمیل زیرساختهایی مانند سالن آمفی تئاتر و جلسات آن امکان میزبانی رویدادهای بینالمللی حوزه نوآوری و فناوری در استان وجود دارد.
وی اعتبار مورد نیاز برای تکمیل برج فناوری کرمانشاه را حدود ۷۸ میلیارد تومان اعلام کرد و گفت: امیداوریم این اعتبار در سفر رئیس جمهوری به استان مصوب شود تا کمک بزرگی به حوزه نوآوری و فناوری استان باشد.
راهاندازی شهرک فناوری کرمانشاه ۲۰۰ میلیارد تومان اعتبار میخواهد
حدیدی در بخش دیگری از سخنانش یکی از مطالبات حوزه نوآوری و فناوری استان را راه اندازی شهرک فناوری برشمرد و گفت: از حدود ۳۰۰ واحد فناور و شرکت دانش بنیانی که تحت حمایت سازمان جهاد دانشگاهی استان هستند، تاکنون حدود ۷۰ درصد آنها به نمونه اولیه از محصول رسیدهاند و اکنون آماده ورود برای تولید هستند که ما تا مرحله تولید نیمه صنعتی از آنها حمایت و زیرساختها را برایشان فراهم میکنیم.
وی تاکید کرد: برای اینکه بتوانیم به واحدهای فناور و شرکتهای دانش بنیان خود کمک کنیم، بدنبال راه اندازی شهرک فناوری استان هستیم و زمینی را به این منظور در محدوده جنوب شهر کرمانشاه در نظر گرفتهایم.
رئیس سازمان جهاد دانشگاهی استان با بیان اینکه راه اندازی شهرک فناوری کرمانشاه حدود ۲۰۰ میلیارد تومان اعتبار میخواهد، عنوان کرد: این شهرک شامل ۲۰۰ کارگاه برای واحدهای فناور و شرکتهای دانش بنیان است که در فاز اول حدود ۴۰ کارگاه را میتوانیم راه اندازی کنیم.
وی تاکید کرد: اگر در سفر رئیس جمهوری به استان ۲۰۰ میلیارد تومان مورد نیاز برای این پروژه مصوب شود، میتوانیم از محل صندوق نوآوری و شکوفایی نیز کمکهایی را برای آن بگیریم تا حمایتهای خوبی از واحدهای فناور و شرکتهای دانش بنیان استان انجام شود.
مرکز نوآوری سنقر ۴۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد
رئیس سازمان جهاد دانشگاهی استان در ادامه به تلاش این سازمان برای توسعه مراکز نوآوری در سطح شهرستانهای استان اشاره کرد و گفت: در بین پارکهای علم و فناوری کشور، کرمانشاه یکی از معدود استانهایی است که علاوه بر مرکز استان به دنبال توسعه مراکز نوآوری در سطح شهرستانهاست.
وی یادآورشد: اولین مرکز نوآوری در سطح شهرستانها را در سنقروکلیایی راه اندازی میکنیم که این پروژه حدود ۴۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد و برای تکمیل آن به حدود هشت میلیارد تومان اعتبار نیاز داریم که باتوجه به اینکه جزو مصوبات سفر رئیس جمهوری به استان قرار گرفته، امیدواریم اعتبار مورد نیاز برای تکمیل آن اختصاص پیدا کند.
به گفته این مسئول، علاوه بر شهرستان سنقر، اقدامات مقدماتی برای راه اندازی مرکز نوآوری در یکی دیگر از شهرستانهای کرمانشاه آغاز شده است.
فاز توسعه مرکز درمان ناباروری جهاد دانشگاهی در حال اجراست
حدیدی در ادامه یکی دیگر از مطالبات مهم استان در سفر رئیس جمهوری را تکمیل فاز توسعهای مرکز درمان ناباروری سازمان جهاد دانشگاهی استان عنوان کرد و افزود: مرکز درمان ناباروری سازمان جهاد دانشگاهی کرمانشاه یکی از مصوبات سفر مقام معظم رهبری به استان است که از حدود هشت سال قبل فعالیت خود را آغاز کرد.
وی با بیان اینکه در حال حاضر در این مرکز حدود ۲۳ خدمت به زوجهای نابارور ارائه میشود، عنوان کرد: از زمان راهاندازی این مرکز تاکنون حدود ۱۳۰۰ نوازد در این مرکز متولد شدهاند و سه هزار خدمت ارائه شده است.
رئیس سازمان جهاد دانشگاهی کرمانشاه با تاکید براینکه مرکز درمان ناباروری ظرفیت بسیار خوبی برای کمک به درمان زوجهای نابارور در سطح استان است، گفت: باتوجه به اینکه توجه به فرزندآوری جزو سیاستهای ابلاغی مقام معظم رهبری است و از طرفی این مرکز تاکنون توانسته به زوجهای زیادی در کرمانشاه کمک کند، فاز توسعهای آن را به منظور افزایش تعداد خدمات و کمک به زوجهای بیشتری در حال اجرا داریم.
وی با بیان اینکه فاز توسعهای مرکز درمان ناباروری این سازمان حدود ۴۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد، اظهار کرد: برای تکمیل این مرکز به حدود ۱۰۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز داریم که امیدواریم با حمایتهای دولت بتوانیم این اعتبار را تامین کرده و پروژه را تکمیل کنیم.
به گفته این مسئول، تکمیل مرکز درمان ناباروری سازمان جهاد دانشگاهی استان نیز جزو پروژههای مورد نظر در سفر رئیس جمهوری به استان در نظر گرفته شده است.
کرمانشاه سکوی صادرات دانش بنیان کشور به عراق میشود
حدیدی در ادامه به سفر اخیر معاون علمی رئیس جمهور به استان و بازدید از واحدهای فناور و شرکتهای دانش بنیان پارک علم و فناوری کرمانشاه اشاره کرد و گفت: در این سفر دکتر افشین قول حمایت ۵۰ میلیارد تومانی از واحدهای فناور استان دادند.
وی تاکید کرد: موضوع دیگری که در این سفر مطرح شد و مورد استقبال معاون علمی رئیس جمهور قرار گرفت، بحث تبدیل کرمانشاه به سکوی صادرات دانش بنیان به کشور عراق بود که ما مجوزهای لازم را از سوی دفتر مرکزی گرفتهایم و مقرر شد طرح پیشنهادی را به ایشان ارائه دهیم تا برای راهاندازی آن کمک کنند.
رئیس سازمان جهاد دانشگاهی استان اضافه کرد: با راهاندازی این سکو عملا کرمانشاه به پلی برای ارتباط شرکتهای دانش بنیان کشور با عراق خواهد شد و ارزآوری بالایی را برای استانمان به همراه خواهد آورد.
انتهای پیام
نظرات