مسلم حدیدی رئیس سازمان جهاددانشگاهی کرمانشاه در این مراسم، بر لزوم ترویج فرهنگ گفتمان در جامعه تاکید کرد و یکی از مهمترین دغدغههای این سازمان را پرداختن به این امر مهم دانست.
وی بهترین راه برای اعتلای فرهنگ دیار کرمانشاه را تربیت فرهنگی نسل جدید عنوان کرد و گفت: بخشی از این مهم در سایه گفت و گو و آموزش خوب سخن گفتن حاصل میشود که به همین منظور به کوشش سازمان جهاددانشگاهی برای اولین بار در کشور، مناظرات دانش آموزی با حضور ۱۳۰ دانشآموز برگزار شد.
محمدرضا فتحی رئیس دپارتمان ادب و سخنوری سازمان جهاددانشگاهی کرمانشاه نیز به بیان جایگاه هنری استاد ناصر گلستانفر پرداخت و گفت: شعر گلستان فر به راستی رویاهای قشنگی را به تصویر میکشد. شعری که سهل و ممتنع است و با زبان ساده بیان شده، اما مفهومی عمیق را به مخاطب انتقال میدهد.
وی افزود: در این انتقال معنا، گلستان فر به سبک شعری خاصی پایبند نیست و در سبک شناسی از سبک تلفیقی بیشتر استفاده میکند.
فتحی گفت: در مجموعه آثار گلستان فر پرداختن به بزرگان ادب پارسی چشمگیر است. به عنوان نمونه در کتاب بر بلندای بیستون که برای استاد بهزاد نوشته و یا کتاب فرزانه فرزند فردوسی به استاد کزازی می پردازد. او همچنین برای افرادی همچون جعفر درویشیان، ابوالقاسم لاهوتی و... آثاری خلق کرده است.
فتحی ادامه داد: استاد گلستان فر علاوه بر شاعری، روزنامه نگاری متعهد به مردم و آرمانهای فکری مردمی است. او همچنین دستی بر آتش هنر عکاسی هم داشته و مجموعه آثاری از تصاویر بزرگان ایران و کرمانشاه ثبت کرده است.
در ادامه مراسم برخی از شعرا از جمله رضا جمشیدی، سجاد جمشیدی، فردین شیخی و رضا حساس اشعاری قرائت کردند.
در پایان هم از استاد ناصر گلستان فر با حضور رئیس و معاونین سازمان جهاددانشگاهی و برخی مفاخر هنری و ادبی استان با اهدای لوح و هدایایی، تجلیل شد.
انتهای پیام
نظرات