دکتر سارا سهرابوندی چهارشنبه ۲۴ اردیبهشت در دومین کنگره تحقیقات و فناوری دانشجویی منطقه یک آمایشی و نهمین همایش سالانه پژوهشی در دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان که با حضور دکتر محمدرضا نژاد مقدم، مدیرکل دفتر تخصصی پزشکی جهاد دانشگاهی کشور، دکتر علی منصفیراد، رئیس جهاد دانشگاهی استان سمنان، دکتر محمد حسین قانیان، مدیرگروه مهندسی بافت و ریاست دانشکده فناوری های نوین زیستی دانشگاه علم و فرهنگ جهاد دانشگاهی کشور، اعضای هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان، و جمعی از مدیران وزارت بهداشت برگزار شد اظهار کرد: بخشهای مختلف ذیل کمیته تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت در طول یک سال گذشته بطور متوسط ۱۵ درصد تولید علم کشور را بر عهده داشته است که آمار قابل توجهیست.
وی به نقش مهم دانشگاههای علوم پزشکی سراسر کشور در این موفقیت پرداخت و ادامه داد: دانشگاههای علوم پزشکی بطور مستقیم و میانگین با بهرهمندی از پتانسیل دانشجویان در راستای کسب این موفیقت سهیم بودند.
دکتر سهرابوندی با تمجید از فعالیتهای علمی و پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان گفت: کمیته تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی سمنان بعنوان کانون منطقهی یک کشوری مشغول فعالیت است و از این رو میزبان کنگره تحقیقات و فناوری دانشجویی منطقه یک آمایشی کشور شده است.
وی با بیان اینکه این کنگره به شکل مناسبی در حال برگزاری است افزود: تعدادی از کارگاههای آموزشی و مقالات کنگره فردا ۲۵ اردیبهشتماه برگزار میشود.
سهراب وندی ضمن تقدیر از دست اندرکاران این کنگره، گفت: یکی از دغدغههای مهم دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان حوزه تحقیقات و فناوری است و توجه و حمایتهای دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان به این موضوع نقش بسزایی در ارتقای سطح پژوهش در دانشگاه دارد.
وی اضافه کرد: این امر نشاندهنده نقش مهم دانشگاهها و دانشجویان در حوزه پژوهش است که اگر فعالیت و مشارکت دانشجویان در کمیتهها افزایش یابد موجب ارتقای بیش از پیش جایگاه علمی و تولید بیشتر علم در کشور خواهد شد.
دکتر کامران قدس رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان نیز پژوهش را، زیربنای پیشرفت علمی و توسعه پایدار در هر جامعهای ارزیابی و اظهار کرد: دانشجویان بعنوان نیروهای پویا و خلاق، نقش اساسی در پیشرفت علمی کشور دارند.
عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان با تأکید بر نقش محوری دانشجویان در تولید علم، گفت: این دانشگاه همواره تلاش داشته است تا بستر مناسبی برای رشد، آموزش و توانمندسازی دانشجویان در حوزه پژوهش فراهم آورد.
دکتر قدس گفت: هدایت دانشجویان در مسیر پژوهشهای هدفمند و مبتنی بر نیازهای واقعی جامعه، از اولویتهای اصلی این دانشگاه است. ما معتقدیم که آموزش و پژوهش صرفاً به مهارتهای فنی محدود نمیشود، بلکه نیازمند جهتدهی فکری، ایجاد انگیزه و فراهم کردن فرصتهای عملی برای مشارکت مؤثر در پروژههای تحقیقاتی است.
وی افزود: یکی از رویکردهای راهبردی دانشگاه، تمرکز بر پژوهشهای مشکلمحور است؛ پژوهشهایی که با شناسایی دقیق مسائل بهداشتی و درمانی مردم، راهکارهای علمی و کاربردی برای ارتقای سطح سلامت جامعه ارائه میدهند. این نگاه، همافزایی میان دانشگاه، جامعه و نظام سلامت را تقویت کرده و نتایج ملموستری برای مردم به همراه خواهد داشت.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان تصریح کرد: باور داریم که سرمایهگذاری بر روی پژوهش دانشجویی، نهتنها موجب شکوفایی استعدادها و ارتقای سطح علمی کشور میشود، بلکه گامی مؤثر در جهت پاسخگویی به نیازهای واقعی مردم و توسعه عدالتمحور در نظام سلامت خواهد بود.
به گزارش ایسنا، همچنین پروفسور الکساندر سیفعلیان، استاد نانو تکنولوژی و پزشکی بازساختی دنیا و دانشمند ایرانی مقیم کشور انگلستان به دعوت جهاد دانشگاهی استان سمنان در این کنگره ملی به سخنرانی پرداخت.
همچنین رویداد علمی پزشکی بازساختی و چشماندازهای آینده به همت جهاددانشگاهی استان سمنان با حضور مسئولان جهاد دانشگاهی و دانشگاه علوم پزشکی در سمنان برگزار شد.
انتهای پیام
نظرات