• یکشنبه / ۲۵ آبان ۱۴۰۴ / ۰۱:۰۱
  • دسته‌بندی: عمران و اشتغال
  • کد خبر: 1404082415328
  • خبرنگار : 80001

شش سال گذشت؛ خبری از افتتاح مسکن ملی پردیس نشد!

شش سال گذشت؛ خبری از افتتاح مسکن ملی پردیس نشد!

متقاضیان پروژه ۲۰۴۳ واحدی مسکن ملی پردیس می‌گویند که از سال ۹۸ تا کنون ۷۵۰ میلیون تومان آورده واریز کرده‌اند و از چهار ماه قبل در حال پرداخت اقساط ۱۵ میلیون تومانی تسهیلات این طرح هستند اما هنوز خبری از تحویل واحدها نیست؛ در حالی که قرار بود سال ۱۴۰۱ برخی بلوک‌ها افتتاح و تحویل شود. مدیرعامل شرکت عمران پردیس در این خصوص اعلام کرد که برخی بلوک‌ها به پیشرفت ۹۵ درصد رسیده و امیدواریم دهه فجر امسال بهره‌برداری شود.

به گزارش ایسنا، پروژه مسکن ملی پردیس پس از شش سال از آغاز اجرای آن هنوز به بهره‌برداری نرسیده است. آن‌طور که برخی متقاضیان این پروژه ۲۰۴۳ واحدی نهضت ملی مسکن شهر جدید پردیس می‌گویند از سال ۱۳۹۸ تا کنون هرکدام از متقاضیان تا سقف ۷۵۰ میلیون تومان واریز وجه داشته‌اند. پیمانکاران و مسئولان این طرح از سال ۱۴۰۱ هر ساله وعده بهره‌برداری واحدها را در مقاطعی مثل هفته دولت یا دهه فجر داده‌اند اما تا کنون خبری از افتتاح نشده است!

در راستای همین وعده‌ها فروردین سال ۱۴۰۳ خلیل محبت‌خواه ـ مدیرعامل سابق شرکت عمران پردیس ـ اعلام کرد خرداد امسال ۳۵۰۰ واحد مسکونی در این شهر جدید افتتاح می‌شود که ۵۰۰ واحد آن مربوط به طرح نهضت ملی است.

در حال حاضر نیز مدیرعامل شرکت عمران پردیس می‌گوید که بعضی از بلوک‌های پروژه اقدام ملی این شهر به پیشرفت ۹۵ درصد رسیده و امیدواریم بتوانیم دهه فجر ۱۴۰۴ بخشی از واحدها را به بهره‌برداری برسانیم. با این حال متقاضیان نگرانند که پروژه مسکن ملی پردیس که تا کنون سه دولت را به خود دیده به سرنوشت طرح ۸۷ هزار واحدی مسکن مهر این شهر دچار شود که هنوز بعد از گذشت ۱۵سال تکمیل ۸۳۸۹  واحد آن باقی مانده است.

شش سال گذشت؛ خبری از افتتاح مسکن ملی پردیس نشد!
وضعیت پروژه مسکن ملی پردیس در خرداد ۱۴۰۱

احمد مرزبان ـ مدیرعامل شرکت عمران شهر جدید پردیس ـ درخصوص آخرین وضعیت پروژه ۲۰۴۳ واحدی مسکن ملی پردیس به ایسنا گفت: واحدهای مسکن ملی پردیس به طور میانگین در بخش ساخت ۷۵ درصد پیشرفت فیزکی دارند و برخی بلوک‌ها در مرحله ۹۵ درصد است.

وی افزود: مشکلی که سر راه بود اینکه آنجا شبکه گازرسانی و برق‌رسانی انجام نشده بود. در حال حاضر در کل سایت پیمانکار شرکت گاز در حال فعالیت است. عملیات برق‌رسانی نیز انجام شده و امیدواریم دهه فجر امسال بخشی از اقدام ملی را افتتاح کنیم.

مرزبان با اشاره به موقعیت جغرافیایی شهر جدید پردیس گفت: پردیس با توجه به کوهستانی بودن با سایر شهرها مثل پرند که در زمین صاف اجرا شده است تفاوت دارد. در زمین کاملا کوهستانی پردیس، خاکبرداری زمان‌بر است و خدمات روبنایی به سختی اجرا می‌شود.

شش سال گذشت؛ خبری از افتتاح مسکن ملی پردیس نشد!
بازدید مرزبان مدیرعامل عمران پردیس از پروژه مسکن ملی این شهر در شهریور ۱۴۰۴

وی تصریح کرد: با همه‌ی چالش‌های موجود پروژه‌های اقدام ملی پردیس فعال شده است. در سایر طرح‌های مسکن مهر نیز برخی پیمانکاران بدعهد که سالها پروژه‌ها را طول داده بودند خلع ید شده و بلوک‌های ساختمانی را فعال کردیم.

یکی از متقاضیان پروژه ۲۴۸ واحدی اقدام ملی پردیس در تماس با ایسنا ضمن ابراز گلایه از طولانی شدن این طرح گفتند: پروژه ما در سال ۱۳۹۸ آغاز شد و بعد از ثبت نام مبلغ ۴۰ میلیون تومان آورده اولیه پرداخت کردیم. در سال سال ۱۴۰۰ عملیات عمرانی متوقف و بعد از مدتی دو بلوک ۱۶ واحدی به این طرح اضافه کردند. علت را که جویا شدیم گفتند با اجرای این دو بلوک، سهم آورده متقاضیان کاهش می‌یابد. اما نه تنها آورده کاهش نیافت بلکه متراژ واحدها کاسته شد.

این متقاضی در توضیح بیان کرد: قرار بود واحدهای پروژه ۱۳۰ متری باشد. اما واحدهای ۱۳۰ متری را برای شرکت عمران برداشتند و به متقاضیان واحدهایی با متراژهای ۷۰، ۸۰ و ۹۰ متر اختصاص دادند. با توجه به اضافه کردن دو بلوک، با کمبود پارکینگ مواجه شدند و برای تعدادی از متقاضیان در محوطه پارکینگ تعیین کردند.

وی یادآور شد: تا کنون ۷۵۰ میلیون تومان آورده و ۵۵۰ میلیون تومان وام به پروژه مسکن ملی پردیس اختصاص یافته اما نشانه‌ای از تکمیل واحدها نیست.

این متقاضی تصریح کرد: از اوایل امسال که مهلت سه ساله تنفس وام به پایان رسیده زمان واریز اقساط وام ۵۵۰ میلیون تومانی نیز توسط بانک مسکن آغاز شده که تا کنون سه تا چهار قسط ۱۵ میلیون تومانی پرداخت کرده‌ایم و اگر از پرداخت اقساط امتناع کنیم مشمول جریمه دیرکرد می‌شود؛ در حالی که واحدی تحویل نگرفته‌ایم.

وی با بیان این‌که  زمزمه‌های درخواست مجدد واریز وجه نیز شنیده می‌شود گفت: شرک عمران هنوز به صورت رسمی درخواست آورده بیشتر را به ما اعلام نکرده اما شواهد نشان می‌دهد قصد دارند ۲۵۰ میلیون تومان بابت انشعابات و عددی تقریبا به همین میزان نیز به عنوان سهم آورده دریافت کنند.

شش سال گذشت؛ خبری از افتتاح مسکن ملی پردیس نشد!
وضعیت پروژه مسکن ملی پردیس در شهریور ۱۴۰۴

بنابراین گزارش، مسکن ملی پردیس همانند بسیاری دیگر از طرح‌های به‌جا مانده از دولت‌های دوازدهم و سیزدهم گرفتار تورم، تعدیل‌های فصلی  و افزایش هزینه‌های ساخت شده است.

پس از واریز آورده اولیه توسط متقاضیان طرح اقدام ملی مسکن شهر جدید پردیس در سال ۱۳۹۸ از اواخر سال ۱۳۹۹ عملیات خاکبرداری پروژه ۲۰۴۳ واحدی «آریاشهر» پردیس که در ۳۲ بلوک برای متقاضیان ثبت‌نامی نهضت ملی مسکن جانمایی شده بود آغاز شده است.

خرداد ۱۴۰۱ مدیر وقت طرح نهضت ملی مسکن پردیس اعلام کرد در صورت تکمیل آورده و تسهیلات ۴۵۰ میلیون تومانی (هم‌اکنون به دلیل افزایش هزینه ساخت وام به ۵۵۰ میلیون تومان افزایش یافته) برخی واحدها تا اواخر  ۱۴۰۱ به متقاضیان تحویل می‌شود؛ وعده‌ای که تا امروز محقق نشده است.

اتنهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۴۰۴-۰۸-۲۵ ۱۲:۲۸

... ترین و ... ترین مسوولین هستن این عمران پردیس برای وام 550 میلیونی مبلغ 250 میلیون سود مشارکت با نرخ 18 درصد از متقاصی کم درآمد گرفته بانک در صورتی که این موضوع به متقاضی ربطی نداشته تاخیر پروژه توسط پیمانکار و عمران پردیس انجام شده

avatar
۱۴۰۴-۰۸-۲۵ ۱۳:۰۱

واقعا تاسف آوره که بعد از شش سال هنوز واحدی تحویل نشده و اقساط بانک مشمول جریمه و شروع شده

avatar
۱۴۰۴-۰۸-۲۵ ۱۳:۱۰

زمان ثبت نام اعلام کردن دوساله تحویل میدن و اسمش مسکن حمایتی بود و به رقم ارزانتر برای قشر کم درآمد ولی رقم های بالا درخواست داشتن و دو سال شد ۶ سال و هنوز هم تحویل نگرفته داریم اقساط بانک رو پرداخت میکنیم و صحبت از درخواست رقم های بالاتری هم هست

avatar
۱۴۰۴-۰۸-۲۵ ۱۳:۱۲

متاسفانه با اهمال شرکت عمران ضرر هنگفتی به ما وارد کردند و هنوز درخواست واریز وجه دارند. واحد های ۱۳۰ متری رو هم که به راحتی غصب کردند

avatar
۱۴۰۴-۰۸-۲۵ ۱۳:۱۸

واقعا برای خودم و امثال خودم متاسفم که خانه دار شدن ما شده یه ارزو و در حالی که توان پرداخت این وام رو نداریم دوباره از ما انتظار اورده دارن همین الان این واحد ها رو به ما تحویل بدن توان تجهیز کردن و قابل سوکنت شدن این واحد برای ما غیر ممکنه ولی ..

avatar
۱۴۰۴-۰۸-۲۵ ۱۳:۲۰

فقط میتونن بگم خیلی... هستن اونایی که وعده ی مسکن ارزان به مردم دادن،خدا از سرشون نگذره من که نمیگذریم

avatar
۱۴۰۴-۰۸-۲۵ ۱۳:۲۳

درود و خسته نباشید،دقیقا دو سال پیش بایداین واحدها تحویل داده میشد ولی هنوز اقدامی نکردن،این مسکن ها مسکن حمایتی بوده ولی خواهان آورده زیادی هستن،حتی مبلغ بالایی برای انشعابات و آسانسور ها میخوان،برای خونه ای که هنوز تحویل نشده داره قسط پرداخت میشه

avatar
۱۴۰۴-۰۸-۲۵ ۱۳:۲۴

پروژه سوارکاران ایلام این اقدام ملی برای قشر ضعیف به شمار بود ولی متاسفانه عمران پردیس خون مردم داخل شیشه ریخته دیگه نه پولی مونده تا وسیله هست بفروشیم واسه عمران

avatar
۱۴۰۴-۰۸-۲۵ ۱۳:۳۸

ما ۳ ساله دارن قول تحویل میدن. هنوز وضعیت پروژه هیچ تغییری نکرده. واقعا این مملکت بازرس و وزیر نداره. فقط حرف و فریب. این پروژه نماد اختلاس از جیب مردم شده (بجای بیت المال)

avatar
۱۴۰۴-۰۸-۲۵ ۱۳:۴۲

این پروژه از ۱۴۰۳ تاکنون بدون پیشرفت مانده؛ با وجود اتمام خاکبرداری و پیشرفت ۶۵٪ در ۱۴۰۱، هنوز قیمت تمام‌شده اعلام نمی‌شود و فقط آورده مطالبه می‌کنند؛ هزینه فعلی متری ۱۵ میلیون شده که میشد تهران خانه خرید. چرا هیچ نهادی روی عملکرد عمران نظارت نمیکند؟

avatar
۱۴۰۴-۰۸-۲۵ ۱۴:۰۳

سلام و درود. بسیاری از متقاضیان مسکن ملی پردیس مخصوصا پروژه سازه کاران ایلام ، با توجه یک اینکه یک سال پروژه ما متوقف شده بود اما به بانک مسکن معرفی شدیم . ما همه مستاجر هستیم .با پرداخت هزینه اجاره خانه زیر بار اقساط ماهیانه 15 ملیون تومان رفتیم .

avatar
۱۴۰۴-۰۸-۲۵ ۱۴:۳۲

براورد دولت وقت ۲۵۰ م بود و ما با این دید ثبت نام کردیم . پیمانکارها قیمت روز ساخت رو به ما تحمیل میکنند.کسی پاسخگو نیست چرا۶ سال طول کشیده و ۲۵۰ م که ما ۶سال پیش دادیم الان چقدر ارزش داره.آیا کار عمران با تحمیل این قیمت دامن زدن به تورم مسکن نیست؟

avatar
۱۴۰۴-۰۸-۲۵ ۱۴:۴۱

من هم از متقاضیان پردیس هستم و همه این موضوعات رو شخصا تجربه کردم،حقیقتا برای متقاضی که در طرح مسکن حمایتی نام نویسی کرده امکان پرداخت همچین مبالغی وجود نداره ،همین الان هم با پرداخت همزمان اجاره خانه و وام بانکی به قدر کافی مشکل برایمان ایجاد شده

avatar
۱۴۰۴-۰۸-۲۵ ۱۵:۵۶

6سال به عمران پول دادیم اگر طلا خریده بودیم الان تو تهران خونه دار بودیم اگر همین الان خونه رو به ما تحویل بدن پول برای تجهیز واحد نداریم چجوری اینا بعد از این همه سال مجدد یه وام 550میلیونی که با سود 4سال شده 810 میلیون به زور انداختن گردنمون

avatar
۱۴۰۴-۰۸-۲۵ ۱۷:۱۷

با سلام و احترام من از عزیزان بازرسی ، وزرات محترم راه و شهرسازی ، مجلس محترم و قوه قضایی و کلیه نهاد های نظارتی خواستار ورود و برسی مشکلات متقاضیان هستم متقاضیان نباید پول بیشتری بعلت ترک فعل مدیران بدهند این با شعارهای جمهوری اسلامی تناقض دارد .

avatar
۱۴۰۴-۰۸-۲۵ ۱۷:۳۷

خونه ای که سه سال پیش باید تحویل می شد پیمانکار کار رو متوقف کرده که به قیمت امروز با متقاضی حساب کنه عمران پردیس هم تو این دو سال پیمانکار رو بازخواست نکرده به چه دلیلی کار نمیکنی الان ضرر این سو مدیریت رو متقاضی باید بده

avatar
۱۴۰۴-۰۸-۲۵ ۱۸:۲۰

لطفاً یکی بداد ما برسه شرکت عمران پردیس فقط میخواد پول بگیره از متقاضی چقدر صبر دیگه واقعا خسته شدم روز اول قرار بود کل آورده 150 میلیون باشه و وام 200 میلیون الان چی ماشین و طلا فروختیم ریختیم به حساب عمران چرا قیمت مسکن رو به روز میخوان حساب کنند

avatar
۱۴۰۴-۰۸-۲۵ ۱۸:۲۱

سلام از سال ۹۹ واریزی داشتیم هرسال ازمون پول گرفتن چیزی تحویل نشده.هر سال که گذشت بحث از تورم و نرخ تعدیل کردن ازمون پول گرفتن ولی پولی که ما واریز کردیم رو براش تعدیل در نظر نمیگیرن.پولی که فقط سال ۹۹ ریختیم با نرخ تورم الان بیشتر از ۱میلیارده.

avatar
۱۴۰۴-۰۸-۲۵ ۱۸:۳۱

با ان تورم و گرانی باید تکلیف ساخت و تحویل زودتر مشخص بشه، ما مستااجرها زیر بار اجاره و گرونی له شدیم،۶سال انتظار بس نیست برای تحویل مسکن؟! ارزش جمع پولی که از سال ۹۹ واریز کردیم به نرخ روز حداقل ۴میلیارد شده. نباید حساب کتاب داشته باشه ....

avatar
۱۴۰۴-۰۸-۲۵ ۱۸:۴۹

واقعا صاحب نداره 6تا مدیر عوض کرده عمران هیج کس هیچ... ی نکرد برای مردم بر باعث و بانیان این دزدی لعنت که نه تنها اموال ما رو به یغما بردن با این کارشون روح و روان ما رو هم به فنا دادن چه خانواده ایی که سر مسکن ملی متلاشی نشد واقعا چه کسی جواب میده

avatar
۱۴۰۴-۰۸-۲۵ ۱۹:۱۳

ما توان پرداخت اورده جدید نداریم. از یه طرف اجاره خونه میدیم از طرف دیگه باید قسط بانکی رو بدیم که هنوز واحدش رو بهمون تحویل ندادن.همه جوره تحت فشار گذاشتن ما رو .خواهشاً مسئولان رسیدگی کنند

avatar
۱۴۰۴-۰۸-۲۵ ۱۹:۳۲

طبق گفته های پیمانکار ۱۸ ماه کار توی پروژه تعطیل شده است ، ولی دریغ از بر خورد قانونی با متخلف. بعضی از متقاضیان مبلغی که برای رهن خانه داشتند به عنوان اورده پرداخت کردند و در حال حاضر زیر فشار اقتصادی آسیب های زیادی دیدند. *کیست ما را یاری کند*

avatar
۱۴۰۴-۰۸-۲۵ ۲۱:۰۹

موندم چرا تحویل نمیدن، بعد چوبش ما متقاضی ها داریم میخوریم- برای مسکنی که تحویل نگرفتم قسط هم دارم میدم- به فلاکت افتادیم هم اجاره هم قسط این خونه

avatar
۱۴۰۴-۰۸-۲۵ ۲۱:۲۰

من شش ساله که متقاضی مسکن ملی پردیسم و واقعا از کاری که کردم پشیمونم ۷۵۰ میلیون تومن را در زمانی سکه یک صدم الان بود داده ایم دست این عزیزان خودمان را بدهکار ۸۵۰ میلیون وام کرده ایم یه آلونک نصفه و نیمه ساخته اند که به هیچ نمی ارزد اجازه فروش هم ندا

avatar
۱۴۰۴-۰۸-۲۵ ۲۱:۳۰

باسلام خدمت مسئولین عمران پردیس. بنده تحت پوشش کمیته هستم ۵۷ ساله از سال ۹۸ تا الان درگیر گرفتن مسکن هستم. ۸۵۰م واریزی ۳ماهه برجی ۱۳م قسط برای خونه هی که ندارمش الانم نمیدونیم کی و چطوری میخان منو به خونم برسونن

avatar
۱۴۰۴-۰۸-۲۵ ۲۱:۳۸

فساد در شرکت عمران پردیس موج میزنه من نمیدونم دستگاه های نظارتی نشستن دارن چیکار میکنن حقوق مفت میگیرن که از منافع عمران پردیس حمایت کنن پروژه کلا ۷۵۰ هزینه نشده در نبود نظارت دستگاه های مربوطه عمران فقط به متقاضی فشار مالی جدید وارد میکنه

avatar
۱۴۰۴-۰۸-۲۵ ۲۱:۳۹

متاسفانه تو روز روشن تمام خطاهای عمران و پیمانکار داره از جیب همین مردم هزینه میشه و اینم راضیشون نکرده در کنارش با پول همین مردم برای خودشون بهترین واحدارو ساختن، گول خوردیم همین

avatar
۱۴۰۴-۰۸-۲۵ ۲۱:۴۶

سلام خانمی ۵۶ ساله تحت پوشش کمیته از سال ۹۸ تا الان ۸۵۰م پول ریختم سه قسط۱۳م ریختم. هنوز از خونه خبری نیست با یک عالمه قرض و قسط و با این گرونی به نظر شما من کجا میتونم برم مستاجری ی ماهه دیگه باید خونه رو تخلیه کنم نه خونه دارم نه پول پیش .

avatar
۱۴۰۴-۰۸-۲۵ ۲۱:۵۸

همیشه تاوان بی مسولیتی ارگانهای دولتی را مردم پس میدهند. با تاخیر چهار ساله در تحویل مسکن با این تورهم سنگین هر ماه هزینه ساخت بالاتر می رود و عمران پردیس حتی حاضر نیست هزینه هایی که تا به امروز برای ساخت شده را به مالکان ارایه و شفاف سازی کند.

avatar
۱۴۰۴-۰۸-۲۵ ۲۱:۵۸

واحدهای 130 متر را به متقاضیان ندادند در صورتی که با پول متقاضیان ساخته شد.

avatar
۱۴۰۴-۰۸-۲۵ ۲۲:۳۶

سلام و عرض احترام ممنون که این خبررو کار کردین، خدا خیرتون بده شاید پیگیری شما تاثیر داشته باشه بیچارمون کردن، نه متراز مشخصه، نه قیمت مشخصه، نه موعد تحویل مشخصه، هیچکس هم جوابگو نیست. سه تا دولت و چهار تا وزیر عوض شدن، نتونستن ۲ هزار واحد رو بساز

avatar
۱۴۰۴-۰۸-۲۶ ۱۰:۳۶

ما به دولت اعتماد کردیم.۶ سال پول کلان پرداخت کردیم .۶ سال اجاره خونه و پول پیش دادیم گفتیم امسال دیگه میریم خونه خودمون الان ۳ ماهه هم قسط ۱۵ میلیونی میدیم هم اجاره خونه. دیگه کم آوردیم

avatar
۱۴۰۴-۰۸-۲۶ ۱۸:۳۳

پرند هم همینه. لطفا مسئولین تشریف بیارن یه قیمت کلی اعلام کنن و بگن چقدر وامه و چقدر آورده از ما، شاید اصلا نخواستیم و انصراف دادیم. ما را بخیر و شما را به سلامت

avatar
۱۴۰۴-۰۸-۲۶ ۲۳:۴۷

سلام وتشکر از کار کردن این خبر فقط مسئولین بیان جواب بدن چرا بانک ۲۰۰میلیون سود مشارکت برای وام مسکن میگیره؟؟؟؟فرم ج چرا باید قرمز بشه وقتی وامش ۴درصد نیست که هیچ سود مشارکتم باید بدیم و کل هزینه ساخت از جیب متقاضی هست؟؟؟؟

avatar
۱۴۰۴-۰۸-۲۷ ۰۹:۴۲

بخدا دارن ظلم میکنن، کسی هم نیست به داد ما برسه همین الان تو اجاره خونه موندیم ، باید اقساط خونه ای که تحویل نگرفتیم رو هم بدیم، اگر هم ندیم جریمه میخوره آخه کجای این پروژه بوی حمایت از مردم کم بضاعت رو میده!! ترو خدا مسئولین پیگیری کنن

avatar
۱۴۰۴-۰۸-۲۷ ۲۱:۴۰

بی انصافی و بی برنامگی و ظلم شرکت عمران پردیس هرکاری دوست دارن انجام میدن کاش صدامون به جایی برسه و جوابگومون باشن کاش لااقل رییس جمهور و وزیر به دادمون برسند

avatar
۱۴۰۴-۰۸-۳۰ ۰۹:۰۸

اگر قسط‌های چهل میلیونی متقاضیان از سال ۹۹ صرف خرید ارز با طلا میشد تا امروز از محل آورده متقاضی میشد چند واحد مسکوتی خرید! تاسف بار تر آنکه متولیان ساخت این مساکن ازاین حقیقت مطلع بودند و هستند و البته همچنان بر مسند قدرت و میز ریاست پابرجاهستند.