به گزارش ایسنا، عیسی مالمیر امروز پنجشنبه ۲۵ اردیبهشت ماه در دومین همایش ملی رویش امید در مشهد بیان کرد: مهمترین موضوعی که طرح رویش ملی امید دارد و مزیت نسبی آن این است که ما از راهبرد بسیج کنندگی و هم افزایی بین بخش ها مختلف استفاده کردیم. در سال ۱۴۰۴ بیش از یکصد هزار زوج نابارور را شناسایی و وارد چرخه دریافت خدمات کردیم.
وی در ادامه اظهار کرد: ما بیمهای به نام بیمه ناباروری نداریم. به همت دوستان با بیمه تکمیلی مذاکره کردیم. از سال گذشته دو بیمه دانا و ایران را وارد این موضوع کردیم. باتوجه به ریل گذاری که دولت سیزدهم در بحث جوانی جمعیت انجام دادند، بیمههای پایه هم پای کار آمدند. ما با ۷۰ مرکز درمانی ناباروری انعقاد قرارداد کردیم. زوجهای نابارور دغدغهای جز ناباروری ندارند.
مدیر عامل گروه بهداشت و درمان سازمان بسیج تصریح کرد: مزیت نسبی آخر این طرح، استفاده از شبکه بزرگ مردمی برای تامین هزینه مالی درمان است. از نهادها عمومی غیر دولتی و شهرداریهای مختلف کمک گرفتیم. امیدوار هستیم در سال جاری با راهبرد مردمیسازی و کمک از خیرین در سال جاری بیش از گذشته بهره بگیریم. ما برای دسترسی زوجهای نابارور به این خدمات سامانهای را طراحی کردیم که در عرض کمتر از ۳ دقیقه ثبت نام انجام میشود.
وی افزود: امیدوار هستیم ۵۰ درصد از جمعیت مخاطب هدف گذاری شده با کمک نمایندگان مجلس درمان شوند. در سال ۱۴۰۴ ما علاوه بر بحث درمان، تمرکز خود را بر روی اصلاح سبک زندگی متمرکز کردیم.
انتهای پیام
نظرات