• پنجشنبه / ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴ / ۰۸:۵۲
  • دسته‌بندی: آمریکا و اروپا
  • کد خبر: 1404022517940
  • خبرنگار : 90057

وزیر دفاع آلمان: ممکن است سربازی اجباری را آغاز کنیم

وزیر دفاع آلمان: ممکن است سربازی اجباری را آغاز کنیم

وزیر دفاع آلمان گفته است اگر افراد کافی داوطلبانه به ارتش نپیوندند، آلمان ممکن است مجبور به احیای خدمت سربازی اجباری شود.

به گزارش ایسنا، برلین در سال ۲۰۱۱ خدمت سربازی اجباری را لغو کرد، اما اخیراً به بهانه «تهدیدهای» روسیه، بازگرداندن آن را در نظر گرفته است. 

به گزارش شبکه تلویزیونی N-tv، سوسیال دموکرات‌ها و حزب دموکرات مسیحی صدراعظم «فریدریش مرتز» در توافق ائتلافی خود توافق کردند که به اصطلاح «مدل سوئدی» را معرفی کنند که ترکیبی از خدمت اجباری گزینشی و داوطلبانه است. 

«بوریس پیستوریوس» وزیر دفاع آلمان در سخنرانی خود در مجلس فدرال گفت: «ما توافق کرده‌ایم که در ابتدا بر داوطلبانه بودن تکیه کنیم - خدمتی که در ابتدا داوطلبانه است و هدف آن تشویق جوانان به خدمت به کشورشان است.» 

وی افزود: «و من این را کاملاً آگاهانه و صادقانه می‌گویم: تأکید بر «در ابتدا» نیز هست، در صورتی که نتوانیم داوطلبان کافی را جذب کنیم.» وزیر گفت: «در میان‌مدت و بلندمدت، ما سطح پرسنل را تقویت خواهیم کرد تا اطمینان حاصل شود که ارتش فدرال آلمان به طور پایدار برای امنیت داخلی و دفاع از اتحاد در موقعیت قرار دارد.» 

به گفته پیستوریوس، درخواست‌ها برای خدمت سربازی در سه ماهه اول سال 2025 بیش از 20 درصد افزایش یافته است. آلمان قصد دارد تعداد سربازان فعال را تا سال 2031 از 180،000 نفر به بیش از 200،000 نفر افزایش دهد. پیش از این، ثبت نام در سال 2023، 7 درصد کاهش یافته بود، زیرا وزارت دفاع برای جذب نیروهای جوان‌تر تلاش می‌کرد و همین امر باعث شد برخی از سیاستمداران اهداف استخدام را غیرواقعی توصیف کنند. 

اگرچه آلمان سلاح‌های سنگین، از جمله تانک‌های لئوپارد 2، را به اوکراین تحویل داده است، اما برلین منکر دخالت مستقیم این کشور در درگیری با روسیه است. 

«کارستن بروئر»، ژنرال ارشد آلمان، در ماه مارس به دویچه وله گفت که این کشور در یک "منطقه خاکستری" بین جنگ تمام عیار و صلح کامل زندگی می‌کند. پیستوریوس در سفری به لیتوانی در ماه ژانویه ادعا کرد که روسیه می‌تواند ارتش خود را برای «حمله » به ناتو در سال ۲۰۲۹ یا ۲۰۳۰ آماده کند. مسکو هرگونه برنامه‌ای برای حمله به کشورهای عضو ناتو را رد کرده و پس از آنکه مرتز از تأمین موشک‌های کروز دوربرد تاروس برای کی‌یف حمایت کرد، برلین را به تشدید خطرناک تنش متهم کرد.

روسیه استدلال کرد که ارسال چنین سلاح‌های پیشرفته‌ای، آلمان را به یک شرکت‌کننده مستقیم در این درگیری تبدیل می‌کند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha