• پنجشنبه / ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴ / ۲۲:۱۳
  • دسته‌بندی: قزوین
  • کد خبر: 1404022518472
  • خبرنگار : 50060

حسینی: بازیکنان آلومینیوم با انگیزه شمس‌آذر را شکست دادند

حسینی: بازیکنان آلومینیوم با انگیزه شمس‌آذر را شکست دادند

ایسنا/قزوین سرمربی تیم آلومینیوم اراک گفت: در فوتبال کسی حق ندارد بی‌انگیزه باشد، بازیکنان ما هم در این بازی محکم ظاهر شدند و با انگیزه و تلاش مضاعف توانستند نتیجه را از آن خود کنند.

سید مجتبی حسینی شامگاه پنجشنبه ۲۵ اردیبهشت در نشست خبری پس از دیدار شمس‌آذر قزوین و آلومینیوم اراک که با نتیجه سه بر یک به سود آلومینیوم به اتمام رسید، اظهار کرد: از میزبانی قزوین و زمینی که برای تمرین در اختیار ما قرار دادند تشکر می‌کنم.

وی با اشاره به این نوع بازی شمس‌آذر، بیان کرد: شمس‌آذر سرعتی بازی می‌کند و ما این موضوع را می‌دانستیم و برای خنثی کردن سرعت بازی سعی کردیم حفظ توپ کنیم و در صحنه اخراج شدن بازیکن شمس‌آذر آن‌ها را غافلگیر و در نهایت هر سه امتیاز این بازی را کسب کنیم.

سرمربی تیم فوتبال آلومینیوم اراک ضمن تشکر از مدیران باشگاه آلومینیوم، گفت: تیم ما در نقل و انتقالات امسال تنها توانست دو بازیکن بزرگسال بگیرد، در ادامه بازیکنان جوان به کمک ما آمدند و از ما حمایت کردند.

به گزارش ایسنا، وی اظهار کرد: در فوتبال کسی حق ندارد بی‌انگیزه باشد و بازیکن باید با فوتبال خوب به خود فوتبال احترام بگذارد در این صورت بازیکن بی‌انگیزه حذف خواهد شد، بازیکنان ما هم در این بازی محکم ظاهر شدند و با انگیزه و تلاش مضاعف توانستند نتیجه را از آن خود کنند.

سرمربی تیم آلومینیوم اراک در پایان، در پاسخ به این سؤال که چه برنامه‌ای برای تیم ملی امید دارید، خاطرنشان کرد: هنوز هیچ صحبت رسمی در این رابطه با بنده صورت نگرفته است.

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha