• شنبه / ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴ / ۱۲:۴۴
  • دسته‌بندی: آموزش
  • کد خبر: 1404022719258
  • خبرنگار : 71567

سرپرست دانشگاه علامه طباطبایی:

مهارت‌های شنیداری جامعه باید در پرتو علم ارتباطات تقویت شود

مهارت‌های شنیداری جامعه باید در پرتو علم ارتباطات تقویت شود

سرپرست دانشگاه علامه طباطبایی با بیان اینکه فرایند ارتباطی باید به صورت آکادمیک در دانشکده‌ها مورد بررسی قرار بگیرد،‌ گفت: ما تقریبا مهارت‌های گفتاری خوبی داریم؛ اما در حوزه شنیداری کمتر از قدرت شنیدن بهره‌مند هستیم. بنابراین این یکی از ویژگی های دنیای مدرن است که در پرتو علم ارتباطات می‌تواند تقویت شود.

دکتر شجاع احمدوند در گفت‌وگو با ایسنا، ضمن بیان این مطلب به اهمیت روز ارتباطات و روابط عمومی اشاره و اظهار کرد: ما تقریبا اولین دانشگاهی هستیم که دانشکده ارتباطات تاسیس کردیم؛ البته ممکن است دانشگاه های دیگری نیز این دانشکده را تاسیس کرده باشند؛ اما به هر حال ما با نام مرحوم دکتر معتمدنژاد که پدر علم ارتباطات است، دانشکده ارتباطات را در دانشگاه علامه طباطبایی ایجاد کردیم که البته رشته‌های مختلفی نیز در این دانشکده وجود دارد.

وی در ادامه تصریح کرد: واقعیت این است که ما فکر می کنیم از لحاظ مفهومی و کلان مهارت های ارتباطی و آموزش این مهارت ها در همه سطوح اعم از روابط عمومی، روزنامه نگاری و غیره می تواند همکاری های علمی و گروهی را تقویت کند، به همین دلیل تمامی تلاش ما این است که بتوانیم این منطق را مقداری در جامعه تقویت کنیم.

سرپرست دانشگاه علامه طباطبایی خاطرنشان کرد: به طور کلی همکاری های گروهی در جامعه ما در مقایسه با سایر جوامع کم‌رنگ‌تر یا ضعیف‌تر است. به همین جهت توسعه ارتباطات می تواند به تقویت این خلاء کمک کند.

دکتر احمدوند اظهار کرد: در دنیای امروز فناوریهای نوین نقش مهمی را در گسترش روش های ارتباطی ایجاد کرده است. ایجاد شبکه های حرفه ای در قالب شبکه های مجازی، فناوری جدیدی است که دانشکده ها و گروه‌های ارتباطات علمی ما ناگزیر هستند خود را با این فرایند انطباق دهند. تا فرایند ارتباطی به صورت علمی و آکادمیک در دانشکده ها مورد بحث و بررسی قرار بگیرد.  

وی همچنین به تفاوت های فرهنگی در شکل گیری ارتباطات اشاره کرد و ادامه داد: معمولا فضاهای مجازی و ارتباطی در محیط های چند فرهنگی شکل می گیرد و اگر در این دوره ها و کلاس ها تفاوت های فرهنگی آموزش داده نشود، ممکن است دچار سوءبرداشت های متفاوتی شود. بنابراین نوعی از تکثر فرهنگی و آموزش کارکردن در فضای تکثر فرهنگی می تواند کمک کننده باشد.

این استاد دانشگاه علامه طباطبایی همچنین تاکید کرد: نکته ای که ما معمولا در فضاهای ارتباطی مورد توجه قرار می دهیم مهارت شنیداری است. تقریبا مهارت های گفتاری خوبی داریم؛ اما در حوزه شنیداری کمتر از قدرت شنیدن بهره مند هستیم؛ بنابراین این یکی از ویژگی های دنیای مدرن است که در پرتو علم ارتباطات می تواند تقویت شود.

احمدوند در پایان خاطرنشان کرد: امیدوار هستیم دانشکده و گروه های ارتباطی ما بتوانند این ویژگی ها را بیش از گذشته تقویت کنند و به فرهنگ عمومی جامعه در حوزه احترام به فرهنگ ها و تقویت مهارت های شنیداری و استفاده از تکنولوژی های ارتباطی و در نهایت همکاری های جمعی کمک کند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha