• یکشنبه / ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴ / ۰۹:۵۴
  • دسته‌بندی: علم
  • کد خبر: 1404022819821
  • خبرنگار : 30057

جذب ۹۰ درصدی نخبگان معرفی شده طرح «جهت» در دانشگاه‌ها

جذب ۹۰ درصدی نخبگان معرفی شده طرح «جهت» در دانشگاه‌ها

معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس‌جمهور از قول مساعد استاندار فارس برای حل مشکل مسکن نخبگان خبر داد و افزود: بودجه بنیاد علم از ۱۰۰ میلیارد تومان در سال گذشته به یک همت افزایش یافته است. این افزایش بودجه دوران بسیار خوبی را برای دانشگاه‌ها رقم خواهد زد.

به گزارش ایسنا، حسین افشین در جریان سفر استانی‌اش به فارس در نشستی با نخبگان و استعدادهای برتر این استان در مجموعه فرهنگی دانشگاه شیراز، گفت: طرح «جهت» (طرح شهریاری سابق) در راستای حمایت از دانش‌آموختگان برتر دوره دکترا با هدف جذب آن‌ها به عنوان هیات علمی در دانشگاه‌ها شکل گرفته است.

وی خاطرنشان کرد: طرح جهت بنیاد ملی نخبگان، به برگزیدگان، ردیف استخدامی اختصاص می‌دهد و در صورت تایید کارگروه تخصصی، این افراد خارج از فراخوان به دانشگاه‌ها معرفی می‌شوند، همچنین در صورت جذب، پژوهانه‌ای به ارزش ۳۰۰ میلیون تومان دریافت خواهند کرد.

افشین ادامه داد: طبق آمار، ۹۰ درصد از افرادی که در این طرح معرفی شدند، توسط دانشگاه‌ها جذب شده‌اند.

معاون علمی رئیس‌جمهور با تاکید بر استقلال دانشگاه‌ها، اظهار کرد: ما استقلال دانشگاه را به رسمیت می‌شناسیم و در فرآیند استخدام دخالتی نمی‌کنیم. دانشگاه‌ها را به عنوان مراکز خرد و اندیشه کشور می‌دانیم و معتقدیم نباید در تصمیم‌گیری‌های آن‌ها دخالت کرد. اگر دانشگاهی افراد مطرح را رد کند، در واقع خود دانشگاه متضرر خواهد شد.

به نقل از معاونت علمی ریاست‌جمهوری، وی همچنین از قول مساعد استاندار فارس برای حل مشکل مسکن نخبگان خبر داد و افزود: بودجه بنیاد علم از ۱۰۰ میلیارد تومان در سال گذشته به یک همت افزایش یافته است. این افزایش بودجه دوران بسیار خوبی را برای دانشگاه‌ها رقم خواهد زد.

رئیس بنیاد ملی نخبگان در پایان خاطرنشان کرد: ما در معاونت علمی، برخلاف برخی دیگر از بخش‌های دولت، به عدالتِ متمرکز بر ظرفیت‌ها تمرکز داریم و به جای پراکندگیِ تلاش، بر شناسایی و حمایت از نقاط قوت و ظرفیت‌های بالا متمرکز می‌شویم. هدف‌گذاری ما این است که نقاط مستعد را بشناسیم و در آن حوزه‌ها سرمایه‌گذاری کنیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha