• یکشنبه / ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴ / ۱۱:۱۱
  • دسته‌بندی: کهگیلویه و بویراحمد
  • کد خبر: 1404022819935
  • منبع : نمایندگی کهگیلویه و بویراحمد

بررسی آخرین وضعیت بیماری‌های تنفسی در کهگیلویه و بویراحمد

بررسی آخرین وضعیت بیماری‌های تنفسی در کهگیلویه و بویراحمد

ایسنا/کهگیلویه و بویراحمد معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج آخرین وضعیت این استان را از لحاظ شیوع بیماری‌های تنفسی تشریح کرد.

مسلم شریفی در گفت و گو با خبرنگار ایسنا با بیان اینکه سویه جدیدی از بیماری کرونا در استان کهگیلویه و بویراحمد وجود ندارد، افزود: در حال حاضر افزایش جزئی و آرام تعداد بیماران مشکوک تنفسی در بخش های سرپایی و درمانگاه‌های استان کهگیلویه و بویراحمد را داریم اما تاکنون مورد ابتلا به بیماری کرونا در این استان گزارش نشده است.

وی اظهار کرد: از لحاظ شیوع بیماری‌های تنفسی در استان، وضعیت آرامی داریم که در صورت افزایش این بیماران در بخش‌های سرپایی و بستری اقدامات لازم انجام خواهد شد، اما رعایت نکات بهداشتی و استفاده از ماسک توسط بیماران زمینه ای توصیه می شود.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج با اشاره به مشکلات تنفسی که بین مردم به چشم می‌خورد، خاطرنشان کرد: با توجه به فصل بهار و تغییر شرایط آب هوایی، مشکلات و ویروس های تنفسی به‌خصوص بین افراد دارای بیماری زمینه ای به وجود می آید که با گرم شدن هوا از شدت آن‌ بین این افراد کاسته می شود.

شریفی تصریح کرد: مشکلات مربوط به آلودگی هم در زمینه بیماری های تنفسی نقش دارد که در استان کهگیلویه و بویراحمد بیشتر ناشی از گرد و غبار محلی است.

وی ادامه داد: در حال حاضر بیشترین علت مراجعه به مراکز درمانی در استان کهگیلویه و بویراحمد انواع بیماری‌های تنفسی شامل آنفلوآنزا، ویروس‌های سرماخوردگی، حساسیت و آلرژی‌های فصلی به ویژه در بیماران مبتلا به آسم است.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج درباره دستورالعمل‌های پیشگیرانه ای که باید در زمینه بیماری کرونا رعایت شوند، عنوان کرد: جداسازی افراد مبتلا به بیماری تنفسی از سایر افراد به ویژه سالمندان، زنان باردار، و گروه‌های پرخطر، مراقبت از افراد با بیماری‌های زمینه‌ای و کودکان و پرهیز از دست دادن و در آغوش گرفتن در هنگام مبتلا بودن به بیماری تنفسی ازجمله پروتکل‌هایی هستند که باید در زمینه بیماری کرونا رعایت شوند.

شریفی علائم بیماری کرونا را تب و لرز، بی حالی، سرفه، گلودرد، گرفتگی و آبریزش بین بر شمرد و اظهارکرد: از آنجا که این علائم معمولا در بین ویروس‌های سرماخوردگی و آنفلوآنزا مشترک هستند، با توجه به شرح حال بیمار توسط پزشک معالج و تشخیص بیماری داروهای حمایتی و تقویتی تجویز می شود.

وی بیان کرد: با توجه به مکاتبه صورت گرفته با شهرستان‌ها و بیمارستان‌های استان و همینطور تجربه قبلی از پاندمی بیماری کرونا در سال‌های گذشته، در صورت افزایش آمار ابتلا به بیماری کرونا، آمادگی‌ لازم برای مقابله با این بیماری در کادر بهداشت و درمان استان وجود دارد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha