• یکشنبه / ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴ / ۱۱:۵۵
  • دسته‌بندی: کرمانشاه
  • کد خبر: 1404022819992
  • خبرنگار : 50181

استاندار تشریح کرد

همه دستاوردهای سفر رئیس‌جمهور برای کرمانشاه

همه دستاوردهای سفر رئیس‌جمهور برای کرمانشاه

ایسنا/کرمانشاه استاندار کرمانشاه سفر استانی رئیس جمهور و هیات دولت را نقطه عطفی در مسیر توسعه کرمانشاه دانست و به تشریح دستاوردهای این سفر پرداخت.

منوچهر حبیبی امروز یکشنبه ۲۸ اردیبهشت در نشست خبری تشریح دستاوردهای سفر هیات دولت به استان کرمانشاه، از این سفر به عنوان نقطه عطفی در مسیر توسعه کرمانشاه یاد کرد و گفت: اینکه کرمانشاه مقصد ششمین سفر هیات دولت و از نخستین مقاصد بود، بیانگر نگاه ویژه دولت به این استان است و امیدواریم در همین دولت شاهد دور دوم سفر به کرمانشاه هم باشیم.

وی سفر رئیس جمهور به کرمانشاه را حاصل سه ماه کار کارشناسی و بررسی میدانی دانست و افزود: در این سفر سه معاون رئیس جمهور، هفت وزیر، ۴۱ معاون وزیر و روسای سازمان‌ها، رئیس جمهور را همراهی کردند.

حبیبی از حضور نمایندگان رئیس جمهور در تمام نقاط استان خبر داد و با بیان اینکه هیچ شهرستانی در استان نبود که تیم رئیس‌جمهور در آنجا حضور پیدا نکند، خاطرنشان کرد: در برخی از شهرستان‌ها دو یا سه تیم حضور یافتند.

دستاورد ۶۴ هزار میلیارد تومانی سفر رئیس جمهور برای کرمانشاه

وی با اشاره به تشریح دستاوردهای سفر در جلسه شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان، اظهار کرد: این سفر ۲۶ هزار میلیارد تومان اعتبار از بودجه عمومی کشور برای توسعه پروژه‌های عمرانی کرمانشاه به همراه داشت. همچنین ۳۸ هزار میلیارد تومان نیز تسهیلات بانکی برای بخش خصوصی و تقویت حوزه تولید استان در نظر گرفته شد.

استاندار کرمانشاه همچنین از اعلام آمادگی سرمایه‌گذاری ۵۵ هزار میلیارد تومانی بخش خصوصی در استان و همچنین حدود یک میلیارد دلار سرمایه‌گذاری ارزی خبر داد.

وی گفت: در سفر رئیس جمهور شش هزار میلیارد تومان برای پروژه بزرگ راه‌آهن کرمانشاه به خسروی اختصاص یافت، در حالیکه در گذشته اعتباراتی که برای این پروژه در نظر گرفته می‌شد ۲۰۰ یا ۳۰۰ میلیارد تومان بود. همچنین ۲۶۰۰ میلیارد تومان نیز برای فاز اول پروژه قطار شهری کرمانشاه در نظر گرفته شد.

حبیبی تعداد مصوبات عمرانی این سفر برای کرمانشاه را ۷۱ مورد اعلام کرد و ادامه داد: وزارت راه و شهرسازی یازده مصوبه، وزارت نیرو ۲۰ مصوبه، وزارت آموزش و پرورش هشت مصوبه، وزارت بهداشت و درمان پنج مصوبه، وزارت جهاد کشاورزی شش مصوبه، وزارت ورزش و جوانان دو مصوبه، وزارت علوم پنج مصوبه، وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی پنج مصوبه، بنیاد مسکن دو مصوبه، محیط زیست چهار مصوبه و مابقی دستگاه‌ها نیز هرکدام یک مصوبه داشتند.

وی خاطرنشان کرد: در زمینه تسهیلات بانکی نیز سهم بانک رفاه ۴۳ طرح و پنج همت، بانک ملی ۲۱۷ طرح و پنج همت، بانک تجارت و صادرات هریک ۲۸ طرح و چهار همت، بانک سپه ۱۰۰ طرح و سه همت، بانک کشاورزی ۲۸ طرح و دو همت، صندوق کارآفرینی و امید ۱۶۴ طرح و دو همت، بانک صنعت و معدن ۱۷ طرح و دو همت و مابقی نیز سهم سایر بانک‌ها نظیر پاسارگاد، شهر، توسعه تعاون و ... بوده است.

حبیبی حل مشکلات قانونی کولبران و تجارت مرزی برای حدود ۶۲ هزار نفر را از دیگر دستاوردهای این سفر برشمرد و اظهار کرد: به علاوه در این سفر تعدادی از پروژه‌های بزرگ استان به ارزش هفت هزار میلیارد تومان افتتاح شد که دانش بافت البرز(بیوایمپلنت)، بیواتانول سوختی، پست ۴۰۰ کیلوولت شهدای بازی‌دراز، شبکه فاضلاب و تصفیه‌خانه تازه‌آباد، جاده برکت، بزرگترین اورژانس ترومای غرب کشور، پروژه‌های آبرسانی در ثلاث باباجانی، پل گاماسیاب، هتل ژیوار روانسر و... از مهمترین آنها بود. همچنین اراضی نهضت ملی مسکن در اسلام‌آبادغرب واگذار شد. به علاوه مقرر شد مقاوم‌سازی مسکن مهر آسیب دیده اسلام‌آبادغرب نیز انجام شود.

به گفته مدیر ارشد استان، در این سفر مقرر شد پروژه‌های ساخت و نوسازی مدارس و همچنین ایمن‌سازی مدارس کرمانشاه ظرف یک تا دو سال آینده اجرایی شود.

انعقاد ۱۲ تفاهم‌نامه اقتصادی مهم

وی اشاره‌ای هم به انعقاد ۱۲ تفاهم‌نامه سرمایه‌گذاری مهم در استان در جریان سفر رئیس جمهور داشت و گفت: سه تفاهم‌نامه در زمینه راه‌اندازی واحد تولید لاستیک رادیال و دوده صنعتی، توسعه فاز دوم پتروشیمی بیستون و احداث سومین کارخانه قند کرمانشاه منعقد شد.

استاندار کرمانشاه احداث پالایشگاه شیر در دالاهو با هدف تهیه شیر خشک، بوتیک هتل پنج ستاره، نخلستان مدرن ۴۸۰ هکتاری، بخش بخار نیروگاه گازی کوثر، فرآوری و تراش سنگ تزئینی، ۹۰ مگاوات نیروگاه خورشیدی، تولید تایر سبک و سنگین و واحد قطعه سازی خودرو را از دیگر تفاهم‌نامه‌های منعقد شده برشمرد.

همه مصوبات سفر رئیس جمهور ضمانت اجرایی دارند

به گزارش ایسنا، حبیبی از پیگیری جدی مصوبات سفر رئیس جمهور به استان خبر داد و یادآوری کرد: اگرچه همه مصوبات ضمانت اجرایی دارد، اما کارگروه پیگیری ویژه مصوبات سفر رئیس جمهور در دو حوزه عمرانی و اقتصادی تشکیل خواهد شد و روند اجرای مصوبات به صورت هفتگی رصد شده و گزارش آن را ماهانه به مردم و نهاد ریاست جمهوری خواهیم داد.

وی با بیان اینکه به همه دستگاه‌هایی که وزیر آنها در استان حضور داشته مکتوب اعلام کردیم که دستاوردهای این سفر را با رسانه‌ها در میان بگذارند، گفت: همه کارها را در ساختمان شیشه‌ای پیگیری خواهیم کرد و مردم باید از همه چیز خبر داشته باشند.

استاندار کرمانشاه همچنین از وصول بالغ بر ۱۲۶ هزار نامه مردمی در جریان سفر رئیس جمهوری خبر داد که در حال پایش هستند و افزود: ۹۰ درصد این نامه‌ها درخواست شخصی شامل اشتغال و تسهیلات بوده و ۱۰ درصد مربوط به ادارات و دستگاه‌های اجرایی بوده است.

حبیبی از پیگیری و رسیدگی به همه نامه‌ها نیز یاد کرد و ادامه داد: برای کسانی که نامه نوشتند کد پیگیری پیامک خواهد شد، اما قرار نیست همه پاسخ مثبت دریافت کنند.

توضیحات استاندار درباره تردد خودروهای پلاک منطقه آزاد تجاری قصرشیرین

وی با اشاره به پلاک‌گذاری اولین خودرو منطقه آزاد تجاری قصرشیرین با حضور رئیس جمهور، گفت: مهمترین نکته این است که کار منطقه آزاد تجاری قصرشیرین رسما آغاز شده و این منطقه می‌تواند اقتصاد استان و غرب کشور را متحول کند.

استاندار کرمانشاه درباره تردد خودروهای پلاک منطقه آزاد در سراسر استان نیز خاطرنشان کرد: این موضوع در حال پیگیری است و تلاش می‌کنیم از تجارب سایر استان‌ها نیز استفاده کنیم.

حبیبی در پایان از همرانی رسانه‌ها برای پوشش سفر رئیس جمهور نیز قدردانی کرد.

انتهای یپام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
امروز ۱۵:۳۹

بیش از دههاسال است که قرار است ساخت کارخانه لاستیک رادیال در کرمانشاه در محل سابق کارخانجات نساجی غرب ایجاد شود ولکین تا امروز این مهم محقق نشده است