احمد کریمی در گفتوگو با ایسنا اظهار کرد: برداشت محصولات گندم و کلزا در سال جاری بیش از ۷۵ درصد کاهش داشته و درآمد فعلی کشاورزان پاسخگوی هزینههای کاشت و برداشت نیز نیست.
وی با تأکید بر اینکه کشاورزان، سربازان سنگر امنیت غذایی کشور هستند، تصریح کرد: دولت باید از طریق ستاد مدیریت بحران به صورت ویژه به مشکلات این قشر تولیدکننده و آسیبپذیر ورود کند و بخشی از خسارات وارده را جبران کند.
او ادامه داد: بیمه فراگیر کشاورزی در مزارعی که ۱۰۰ درصد خسارت دیدهاند، حداکثر ۲۵ درصد هزینههای واقعی کشاورز را جبران میکند. در حالی که هزینه کاشت هر هکتار گندم حدود ۳۶ میلیون تومان است، بیمه در خوشبینانهترین حالت تنها ۹ میلیون تومان پرداخت میکند آن هم اگر پرداختی صورت گیرد.
او از مسئولان ارشد استانی، نمایندگان مردم در مجلس و استاندار ایلام خواست تا پیگیریهای مؤثری از طریق مدیریت بحران کشور صورت گیرد.
وی همچنین خواستار اختصاص تسهیلات کمبهره برای تداوم فعالیتهای تولیدی، امهال و بخشودگی بدهیهای بخش کشاورزی و پرداخت سریع مطالبات کشاورزان شد.
مراد یگانه، فرماندار ویژه دهلران نیز در گفتوگو با ایسنا با بیان اینکه کشاورزان در خط مقدم تولید و اشتغال قرار دارند، تأکید کرد: نقش این قشر در اقتصاد کشور برجسته و بیبدیل است و رسیدگی به مشکلات آنان را با همت مضاعف دنبال خواهیم کرد.
وی با اشاره به خسارات ناشی از خشکسالی و سرمازدگی گفت: اقدامات و پیگیریهای لازم در زمان مناسب انجام شده و مسئولان استان، از جمله استاندار، نماینده مردم در مجلس و جهاد کشاورزی بهصورت ریز و جزئی در جریان امور هستند و پیگیریها همچنان ادامه دارد.
فرماندار ویژه دهلران افزود: تردیدی نیست که مسئولان با احساس مسئولیت، جدیت و دلسوزی در حال پیگیری امور هستند و امیدواریم این تلاشها در نهایت منجر به حمایت مؤثر از کشاورزان و جلوگیری از نابودی تولید و ورشکستگی کشاورزان در این منطقه شود.
انتهای پیام
نظرات