مجتبی امیر حسینی امروز یکشنبه ۲۸ اردیبهشت در نشست خبری با خبرنگاران با بیان اینکه هم اکنون بدلیل کمبود فضای موزه ای تنها ۳۵۰ اثر برای عموم نمایشداده می شود، افزود: عملیات اجرایی موزه جدید استان کهگیلویه و بویراحمد در شهر یاسوج از سال ۸۵ در زمینی به مساحت ۱.۲ هکتار شروع شد که مدتی به بنیاد شهید و امور ایثارگران واگذار شد که پیشرفت فیزیکی آن متوقف شد و مجددا از سال ۹۰ به میراث فرهنگی برگشت.
وی اظهار کرد: برای تکمیل و بهره برداری از موزه جدید استان کهگیلویه و بویراحمد ۳۵ میلیارد تومان اعتبار نیاز داریم. ۱۲ میلیارد تومان از ۳۵ میلیارد تومان اعتبار مورد نیاز مربوط عوارض شهرداری است. اکنون فضای فیزیکی و ساختمان اداری موزه تکمیل شده، اما دو فاز طراحی گرافیکی این موزه مانده است.
وی ادامه داد: از ابتدای شروع عملیات اجرایی این موزه تاکنون ۳۴ میلیارد تومان اعتبار هزینه شده است.
امیرحسینی تاکید کرد: عملیات اجرایی موزه کهگیلویه و بویراحمد در شهر یاسوج از سال ۸۵ شروع شده و چند سال وقفه داشت که تاکنون این موزه به دلیل کمبود اعتبار و برخی مشکلات به بهرهبرداری نرسیده است.
وی اظهار کرد: حفاظت از میراث فرهنگی تنها وظیفه دولت نیست بلکه وظیفه آحاد جامعه و مردم بخصوص خبرنگاران است.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد: در سال جدید ۲۵ بنای تاریخی استان از طریق صندوق احیا به بخش خصوصی واگذار میشود البته اعتبارات استانی کفاف مرمت این آثار را نمیدهد.
امیرحسینی تاکید کرد: سد تنگ سرخ بویراحمد در حال احداث است، میتواند مقصد خوبی برای گردشگران جنوب غربی و سایر گردشگران از نقاط مختلف کشور باشد، همچنین شهرستان دنا از بهترین شهرها برای مقصد گردشگری است و میتواند مقصد گردشگری خوبی برای گردشگران داخلی و خارجی باشد و در استان کهگیلویه و بویراحمد از نعمت خوب آب برخوردار هستیم که این بحث بسیار خوب و مفید است.
وی عنوان کرد: استان کهگیلویه و بویراحمد پایتخت پلهای تاریخی است و 15 پل تاریخی داریم و قرار است بناها را فهرست بندی می کنیم و خصوصیاتشان را آماده می کنیم و 4 موزه خوب در این استان راهاندازی کردیم.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کهگیلویه و بویراحمد خاطرنشان کرد: تنها راهی که میتوان به خوبی از ظرفیتهای استان استفاده شود، باید سرمایه گذارهای استان، سرمایه گذاری کنند و درآمد کسب کنند و از برنامه ها ما اینست که یک هنرستان گردشگری داشته باشیم و یکی از سیاستهای ما حمایت از بوم گردیهاست.
امیرحسینی با اشاره به مهمترین مزیت استان تأکید کرد: یکی از مهمترین مزیتهای استان کهگیلویه و بویراحمد، طبیعت و منابع طبیعی است و همه افراد جوامع حامی فرهنگ و میراث فرهنگی باشد.
به گزارش ایسنا، وی بیان کرد: حفاظت از مناطق و منابع طبیعی و نبود زیرساختها از جمله مشکل در فرودگاه و پرواز هوایی را از مهمترین چالشهای در حوزه میراث فرهنگی است.
انتهای پیام
نظرات