• دوشنبه / ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۴ / ۰۸:۲۳
  • دسته‌بندی: اصفهان
  • کد خبر: 1404022920555
  • خبرنگار : 50117

یک فعال سیاسی:

نگاه شهید رئیسی به مردم مهربانانه و کرامت‌نگر بود

نگاه شهید رئیسی به مردم مهربانانه و کرامت‌نگر بود

ایسنا/اصفهان یک فعال سیاسی گفت: مردان سیاست به‌ندرت از دیگران می‌آموزند، اما شهید رئیسی با یک آرامش عمیقی صحبت‌ها را گوش می‌دادند و بهترین آن‌ها را می‌گرفتند.

احمد فروزبخش در گفت‌وگو با ایسنا درباره ویژگی‌های شهدای خدمت در سالگرد شهادت آنان اظهار کرد: در مورد خصوصیات شهدای خدمت یک‌چیز برای من جالب‌تر از بقیه است. شاید به نظر برسد که مهم‌ترین خصوصیت شهدای خدمت، تمرکز و اصرار بر خدمت به مردم بود. اما جالب‌تر از این مسئله، به نظر من فهمِ مرد از این داستان بود، زیرا مردم به‌خوبی حس کردند که این خدمت، واقعی، بدون منت و با احترام به شأن و کرامت مردم بود. در دولت‌هایی شاهد بودیم که بعضی اقدامات دولت‌ها بوی منت‌گذاری بر مردم داشت یا با احترام به مردم مطرح نمی‌شد. شاید حضور دولت شهید رئیسی بعد از دولت قبلی نیز این مسئله را در ذهن مردم پررنگ‌تر هم کرده بود.

وی درباره ویژگی‌های شخصیتی آیت‌الله رئیسی افزود: با توجه به چند جلسه که از نزدیک در خدمت ایشان بودم، ایشان را فردی بسیار آرام و مهربان دیدم، اما مهم‌ترین ویژگی ایشان یادگیری بود. این ویژگی در میان هم سِلکان ایشان کمتر دیده می‌شود. مردان سیاست به‌ندرت از دیگران می‌آموزند، اما ایشان با یک آرامش عمیقی صحبت‌ها را گوش می‌دادند و بهترین آن‌ها را می‌گرفتند.

این فعال سیاسی ادامه داد: رئیس‌جمهور فقید گاهی برای یادگیری تلاش‌هایی می‌کرد که هم‌رده‌های ایشان اصلاً چنین کاری نمی‌کنند. این ویژگی عموماً از دیدگاه مردم دور بود، اما مهم‌ترین خصوصیت ایشان که مردم آن را به‌خوبی درک کردند، تلاش ایشان بود. تلاشی که توأم با نگاه مهربانانه و کرامت‌نگر به مردم بود. این را مردم خوب فهمیدند و همین هم باعث جایگاه ممتاز ایشان نزد مردم شد.

فروزبخش درباره ویژگی‌های دولت شهید رئیسی و مهم‌ترین خدمات این دولت تصریح کرد: مهم‌ترین ویژگی دولت سیزدهم تمرکز بر حل کردن مشکلات مردم بود با این تفاوت که این باور در بین دولتمردان به‌خصوص شهید رئیسی بود که می‌توان مشکلات را با نگاه به ظرفیت‌های داخل و تلاش و کوششِ بیشتر حل کرد. اگر هم قرار بود در حوزه دیپلماسی کاری صورت بگیرد، شهید امیر عبداللهیان با همین نگاه حرکت می‌کرد. یعنی با آرامش، تلاش و کوشش و نگاه انقلابی و نگاه به قدرت درون ایران (جایگاه بزرگ تمدنی ایرانِ اسلامی، قدرت جبهه مقاومت و با توجه به پتانسیل عظیم ملت ایران) با خارج از کشور ارتباط برقرار می‌کرد. این یک تفاوت ویژه با دیگران بود که در دولت شهید رئیسی شاخص و چشم‌گیر بود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha