• دوشنبه / ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۴ / ۱۰:۰۰
  • دسته‌بندی: همدان
  • کد خبر: 1404022920658
  • منبع : نمایندگی همدان

فرماندار:

۳۶۰ اثر تاریخی ملایر نیازمند راهکارهای جذب توریسم است

۳۶۰ اثر تاریخی ملایر نیازمند راهکارهای جذب توریسم است

ایسنا/همدان فرماندار ملایر با بیان اینکه استان همدان دارای ۱۸۰۰ اثر و شهرستان ملایر دارای ۳۶۰ اثر تاریخی است، افزود: ملایر شهر جشنواره‌ها و شهر جهانی انگور و مبل منبت است.

سید رسول حسینی دوشنبه ۲۹ اردیبشهت در نشست تخصصی انجمن‌های میراث فرهنگی ملایر، تصریح کرد: در این راستا باید راهکارهای جذب توریسم را بررسی کنیم و دانشگاه‌ها، سمن‌ها و انجمن‌ها باید به ما در این حوزه کمک کنند.

وی با تبریک هفته میراث فرهنگی بابت تشکیل انجمن میراث فرهنگی قدردانی کرد و ادامه داد: ایران جزء ۱۱۵ کشور گردشگری دنیاست و در این زمینه رتبه ۷۳ را دارد، بنابراین می‌طلبد به موضوع گردشگری توجه بیشتر شود.

حسینی با اشاره به اینکه ۱۰ کشور در دنیا دارای تمدن ارزشمند هستند و یک از این ۱۰ کشور، ایران است، اظهارکرد: ما در ایران بیشتر از یک میلیون اثر باستانی داریم اما شناخته شده نیستند.

فرماندار ملایر با تأکید بر اینکه دولت برای اشاعه گردشگری نیاز به همراهی و مساعدت انجمن‌ها دارد، به وضعیت ۱۰ کشور برتر دنیا برای درآمدزایی از گردشگری اشاره و بیان کرد: جایگاه ایران در این حوزه مطلوب نیست.

 ابراهیم جلیلی، رئیس میراث فرهنگی ملایر و مدیر پایگاه ملی نوشیجان نیز در این جلسه، گفت: میراث فرهنگی به عنوان سرمایه ملی است و حفظ آن وظیفه‌ای همگانی و همیشگی و آموزش همگانی برای حفظ میراث فرهنگی و بالابردن فرهنگ نگهداری از آثار باستانی از عوامل مهم حفاظت از میراث فرهنگی به شمار می‌رود.

وی افزود: انجمن‌های میراث فرهنگی نهادی است، ملی-_فرهنگی و غیر انتفاعی، وابسته به سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری که بر حسب ضرورت و تشخیص سازمان در مراکز استان‌ها، شهرستان‌ها، بخش‌ها و روستاها یا برای موزه‌ها و آثار تاریخی تشکیل می‌شود و این مهم در شهرستان اتفاق افتاده است.

جلیلی اظهارکرد: هدف از تشکیل این نشست آشنایی با قوانین و مقررات میراث فرهنگی، بحث و بررسی و ارائه مشاوره فرهنگی و اجتماعی به منظور اجرای مطلوب برنامه‌های پژوهش، حفظ و احیاء، معرفی و آموزشی میراث فرهنگی، سعی در شناسائی و شناساندن وجوه ناشناخته میراث فرهنگی محل، تشویق و ترغیب مردم به رعایت احترام میراث فرهنگی و حفظ و صیانت آن، مشورت و پیداکردن راه‌های عملی برای جلوگیری از هرگونه اقدام غیرقانونی در زمینه حفاری‌های غیرمجاز، تخریب آثار تاریخی، خرید و فروش اموال فرهنگی، همکاری با نهادها و ارگان‌های محلی و جلب مساعدت همه جانبه آنان برای دستیابی به اهداف انجمن است.

حیدری، معاون میراث فرهنگی استان همدان نیز در این جلسه با بیان اینکه به مناسبت هفته میراث فرهنگی در کشور یک سری برنامه متنوع اجرا می‌شود، افزود: میراث‌فرهنگی هویت یک کشور، منطقه و شهرستان بوده و حفظ این هویت بر همه واجب است.

وی به اهمیت کار خیرین میراث فرهنگی و مساعدت دستگاه‌های دولتی و عامه مردم اشاره کرد و افزود: همه باید از تخریب میراث فرهنگی و فروش اموال فرهنگی جلوگیری کنیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha