رسول صفرزایی در این دیدار اظهار کرد: با توجه به شرایط خاص جغرافیایی و پراکندگی نامتعارف استان و با هدف پوشش مدیریتی در حوزه مدارس عشایر، افزایش آمار راهبران آموزشی و ایجاد مشوق های انگیزشی برای این گروه از همکاران تاثیرگذار خواهد بود.
صفرزایی بیان کرد: افزایش اعتبارات حوزه عشایر نیز در راستای ارتقا کیفیت آموزشی و توسعه فعالیتهای پرورشی و ورزشی خاص دانش آموزان اینگونه مدارس موثر واقع می شود.
مهردادی مدیرکل دفتر عشایر وزارت آموزش و پرورش نیز در این دیدار گفت: دفتر امور عشایر تلاش کرده و خواهد کرد تا دانشآموزان مدارس عشایر در قیاس با دانش آموزان دیگر مدارس کمبودی احساس نکرده و در همه فعالیتها و برنامهها پیشتاز و موثر واقع شوند.
همچنین سرپرست اداره کل آموزش و پرورش استان در دیدار با اسماعیلی و رفیعی مدیران کل دفاتر آموزش دبستانی و آموزش متوسطه نظری به بررسی و تحلیل آخرین وضعیت شاخصهای آموزشی دانش آموزان سیستان و بلوچستان در حوزه ابتدایی و متوسطه نظری پرداخت.
در این دیدارها مولفه هایی از جمله توسعه فعالیتهای گروه های آموزشی، تخصیص ساعات مورد نیاز سرگروه های درسی، تقویت طرح های اجرایی دو حوزه یادشده، توسعه توانمندسازی معلمان و دبیران، بهره گیری از همه ظرفیت ها در مقوله کیفیت بخشی و نقش آفرینی مجموعه های علمی خیریه و مشارکتی بحث، تبادل نظر، تحلیل و بررسی شد.
انتهای پیام
نظرات