• دوشنبه / ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۴ / ۱۲:۴۱
  • دسته‌بندی: کردستان
  • کد خبر: 1404022920885
  • خبرنگار : 50294

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای کردستان:

بیجار همچنان محروم از تخصیص آب شرب و صنعت است

بیجار همچنان محروم از تخصیص آب شرب و صنعت است

ایسنا/کردستان مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای کردستان گفت: با وجود وعده‌های متعدد، هنوز پروژه‌های آبرسانی منطقه تکمیل نشده و درخواست‌های تخصیص آب خصوصاً برای بخش صنعت نیز طی پنج سال اخیر بی‌پاسخ مانده است.

آرش آریانژاد امروز دوشنبه (۲۹ اردیبهشت) در جریان بازدید رئیس حوضه آبریز رودخانه سفید رود بزرگ از سد تالوار با اشاره به مشکلات آبی شهرستان بیجار، اظهار کرد: با وجود پیگیری‌های مستمر متأسفانه شاهد هستیم که این پروژه مشمول استهلاک زمان شده و این موضوع سطح تاب‌آوری مردم و کشاورزان را پائین خواهد آورد.

وی افزود: از ابتدا در جریان مسائل و مشکلات انتقال آب سد تالوار بوده‌ایم و به عنوان نماینده مردم کردستان در وزارت نیرو، تلاش می‌کنیم مشکلات را به بهترین شیوه مرتفع کنیم.

آریانژاد اضافه کرد: قرار بود خط انتقال آب به همدان بدون هیچ تشریفاتی و با تأیید شرکت آب منطقه‌ای کردستان، انجام شود و همان پیمانکار قبلی پروژه را در شهرستان بیجار ادامه دهد، اما تاکنون این وعده محقق نشده است.

وی تأکید کرد: مطالبه مردم بیجار این است که این پروژه‌ها نباید مجدداً به سمت مطالعات اولیه و موافقت‌نامه‌های جدید برود و در صورت تخصیص و تأمین آب بخش شرب، کشاورزی و صنعت از سد تالوار، ۶۱ روستای بیجار به سرعت می‌توانند از منابع آبی استفاده کنند و با وجود اینکه این منطقه از نظر منابع آبی غنی است، اما از لحاظ سرمایه‌گذاری در استان کردستان، در پایین‌ترین رتبه قرار دارد.

مدیرعامل آب منطقه‌ای کردستان، با اشاره به پروژه خورخوره، گفت: از سال ۱۳۹۴ تاکنون تنها ۲۷ میلیارد تومان برای این پروژه تخصیص یافته، این در حالی است که با توجه به اولویت نظام در تأمین آب شرب لازم است تخصیص اعتبار بیشتری انجام شود. 

وی ادامه داد: با توجه به این شرایط نیاز است که اعتبار لازم برای تکمیل خط انتقال دشت خورخوره تأمین گردد و طی پنج سال اخیر تمام درخواست‌های تخصیص آب صنعتی در بیجار رد شده و اگر بتوانیم ۵ میلیون مترمکعب آب صنعتی برای شهرستان بگیریم، می‌توانیم از این فرصت برای توسعه مجتمع‌های صنعتی و ایجاد اشتغال بهره ببریم.

آریانژاد در ادامه خاطرنشان کرد: ۲۰۰ هکتار گلخانه در بیجار هنوز راه‌اندازی نشده و هیچ سرمایه‌گذاری نیز در این حوزه وجود ندارد، لذا اگر بتوانیم تخصیص ۲۰۰ هکتاری دریافت کنیم، امکان راه‌اندازی مجتمع‌های گلخانه‌ای فراهم خواهد شد، که این اقدام اشتغال‌زایی مناسبی به دنبال دارد.

وی در پایان یادآور شد: با تخصیص بودجه و تأمین اعتبار از سوی وزارت نیرو، می‌توان خط انتقال دشت خورخوره را تکمیل کرد و مردم بیجار همچنان منتظر تحقق وعده‌ها هستند و باید این موضوع به‌صورت جدی در دستور کار قرار گیرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha