خلوصی دوشنبه ۲۹ اردیبهشت در نشست هماندیشی با اصحاب رسانه استان همدان، با اشاره به اینکه علت اصلی اختلال در خطوط تلفن و اینترنت قطعی برق است، بیان کرد: عامل اصلی رها شده و انتقادات به سمت مخابرات است.
وی گفت: در حال حاضر ۵۳۳ هزار مشترک تلفن ثابت در استان وجود دارد که از این تعداد ۱۳۲ هزار مشترک اینترنت در بسترADSL و VDSL قرار دارند.
وی افزود: در پنج سال آینده خبری از بستر مسی در خطوط مخابراتی استان همدان نخواهد بود.
خلوصی با تأکید بر تغییر از بستر مسی به فیبر به یکباره، بیان کرد: پهنای باند وسیع و کیفیت بالایی برای مشترکین ایجاد خواهیم کرد.
مدیرعامل شرکت مخابرات استان همدان با اشاره به اینکه تعهد شرکت مخابرات منطقه همدان این است که ۱۹ هزار مشترک در بستر فیبر نوری باید پوشش دهیم، اظهار کرد: همدان، رزن و ملایر نزدیک به ۴۰۰۰ پورت را آماده کردهایم اما متاسفانه استقبال خوبی نیست.
وی با بیان اینکه ۲۸۰۰ مشترک تجاری در استان همدان داریم، خاطرنشان کرد: میانگین درآمد هر خط تلفن ثابت با اینترنت ۱۵ هزار تومان بوده این درحالی است که هزینه نگهداری هر خط تلفن ۴۵ هزار تومان است.
مدیرعامل شرکت مخابرات منطقه همدان با اشاره به اثرات ناترازی انرژی و قطعی برق، گفت: ناترازی انرژی دلیل قطعی است. عامل اصلی مشکلات اختلال در اینترنت مربوط به برق است.
خلوصی یادآور شد: اگر در مراکز روستایی و جادهای، برق شهر قطع شود باتری در بهترین حالت نیم ساعت جوابگو است و اگر همان سایت ترافیک ارتباطی و تعداد مشترکین افزایش یابد نیم ساعت کمتر خواهد شد.
وی با بیان اینکه تکنولوژی فیبر نوری جذاب است و زمینه اشتغالزایی بالایی دارد، افزود: سرعت فیبر نوری در کسب و کارها تا یک گیگ است.
خلوصی ادامه داد: تأمین مالی اجرای فیبر نوری در همدان از فروش کابلهای مسی (توت) و فروش املاک مازاد غیرقابل استفاده است.
این مقام مسئول با بیان اینکه در همدان سرقت کابلهای مسی مخابرات فلج کرد، خاطرنشان کرد: بستر اصلی فیبر نوری شیشه است که به درد سارقان نمیخورد و با اجرای فیبر نوری از دست سارقین رها میشویم.
وی گفت: در شهرک فرهنگیان و مدنی تلفن نزدیک به ۲۲۰۰ مشترک به علت سرقت قطع شده بود که هماکنون تلفن ۱۳۰۰ مشترک وصل شده و مابقی درحال ترمیم و واگذاری است.
انتهای پیام
نظرات