به گزارش ایسنا، دکتر سید حسن حسینی سروری در مراسم اعطای جایزه علامه طباطبائی با بیان اینکه علامه طباطبائی در زمانه ما الگوی علم و معرفت در کنار سلوک معنوی و رفتار مبتنی بر باور عمیق در کنار ارزش های علمی، انسانی و عرفانی دانست .
وی افزود: وی نه تنها با قلم زرینش جهان اندیشه را روشن کرد بلکه با تربیت شاگردان ممتاز آسمان تفکر را از شرق تا غرب فروزان و درخشندهتر کرد.
حسینی خاطر نشان کرد: در سایه الگوپذیری از این عالم ربانی مهمترین جایزه بنیاد ملی نخبگان به پاس تلاش های ارزشمند استادان برجسته به نام علامه طباطبائی زینت یافته است.
مشاور عالی بنیاد ملی نخبگان تاکید کرد: این جایزه نمادی برای تکریم شخصیت هایی است که نه تنها در عرصه دانش و پژوهش در سطح جهانی درخشیدند که رفتار و تعهد ایشان به میهن عزیزمان ایران نیز الگویی از همسویی علم و دانش و آرمان های انسانی و دینی و ملی است.
حسینی یادآور شد: بنیان ملی نخبگان با تشکیل ۶ کارگروه تخصصی و بررسی مستندات و سوابق علمی و پژوهشی دهها اسناد نمونه، سرآمد و پر استناد و در طی فرایند دقیق و تشکیل ۴۰ جلسه تخصصی به صورت فعال و ۱۶۸۰ جلسه ساعت جلسه و در نهایت بررسی نامزدهای نهایی در شورای نخبگان، ۲۰ نفر را برای دریافت جایزه علامه طباطبائی در سال ۱۴۰۴ معرفی کرد.
وی اضافه کرد: انتخاب این تعداد از میان استادان و پژوهشگران سرآمد کشور به تعبیری امری سهل و ممتنع بود. سهل و آسان از این جهت که دانشمندان و استادانی که شایستگی های علمی و پژوهشی لازم را دارند بسیارند و ممتنع از این جهت که انتخاب میان آنها بسیار دشوار است.
حسینی افزود: آن چه که این امر را برای ما همواره می کند، عزم بنیاد ملی نخبگان بر تداوم و انتخاب بدون وقفه این برنامه است.
مشاور عالی بنیاد ملی نخبگان ضمن تبریک به استادان برگزیده جایزه علامه طباطبائی، ابراز امیدواری کرد که استادان و پژوهشگران کشور این چهره های وزین را هم از جهت علمی و هم به لحاظ فرهنگی و اخلاقی الگو قرار دهند و در مسیر شکوفایی میهن عزیزمان بکوشند.
وی تاکید کرد: تردیدی نیست که کسب اسم افتخار ارزشمند مرهون تلاش و از خودگذشتگی و فداکاری همسر، فرزندان و اعضای خانواده آنها نیز است که به همه آنها شادباش می گوییم .
انتهای پیام
نظرات