دکتر ابراهیم تقوایی در گفت و گو با ایسنا، اظهار کرد: یکی از راههای انتقال بیماری تب مالت به انسان مصرف شیر خام و مواد لبنی غیرپاستوریزه است، بنابراین برای پیشگیری از ابتلا به این بیماری باید مواد لبنی پاستوریزه استفاده شود.
وی افزود: اگر مردم شیر فلهای استفاده میکنند باید حتما آن را بجوشانند و بعد از اینکه به مرحله جوش رسید دوباره پنج دقیقه از زمان جوشیدن آن بگذرد.
تقوایی گفت: مردم از خرید شیر فله خودداری کنند و از شیرهای پاستوریزه که عاری از هر گونه میکروب و یا عوامل بیماری زاست، استفاده کنند.
وی افزود: طی سال گذشته در این استان ۷۰ هزار تن شیر تولید شد که ۲۳ هزار و ۴۱ تن شیر خام از این استان به مقصد سایر استانها خارج شده است.
انتهای پیام
نظرات