• یکشنبه / ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۵ / ۱۳:۵۴
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد مطلب: 1405022715819

صدور حکم جلب ۵ مقام صهیونیست توسط دیوان کیفری بین‌المللی

صدور حکم جلب ۵ مقام صهیونیست توسط دیوان کیفری بین‌المللی

یک رسانه عبری گزارش داد که دیوان کیفری بین‌المللی علیه پنج تن از مقامات صهیونیست دستور بازداشت صادر کرده است.

به گزارش ایسنا، روزنامه عبری‌ «هاآرتص» به نقل از منابعی نوشت که دیوان کیفری بین‌المللی دستور بازداشت محرمانه پنج مقام صهیونیست از جمله دو نظامی را صادر کرده است.

روزنامه هاآرتص به نقل از یک منبع دیپلماتیک گزارش داد که این احکام پنج مقام اسرائیلی، از جمله سه سیاستمدار و دو فرمانده نظامی، را هدف قرار داده است، بدون اینکه هویت آنها یا زمان صدور احکام را فاش کند.

به گفته همین منبع، این گام در چارچوب تحقیقات دادگاه در مورد جنایات جنگی احتمالی و تخلفات ارتکابی در جریان عملیات نظامی در نوار غزه صورت می‌گیرد.

بر اساس گزارش خبرگزاری فلسطینی «شهاب»، روزنامه «هاآرتص» به نقل از یک منبع دیپلماتیک فاش کرد این دستورات بازداشت دیوان کیفری بین‌المللی علاوه بر دستورات صادر شده موجود علیه بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی و یوآو گالانت، وزیر جنگ سابق این رژیم به اتهام جنایت علیه بشریت و جنایت جنگی در غزه صادر شده است.

تا به امروز، تنها دو حکم بازداشت علناً علیه مقامات اسرائیلی اعلام شده که مربوط به بنیامین نتانیاهو و یوآو گالانت بوده و در نوامبر ۲۰۲۴ صادر شده‌اند.

دیوان لاهه همچنین درخواست تجدیدنظر اسرائیل در مورد صلاحیت خود برای بررسی جنگ غزه را رد کرد و دستور داد که پذیرش صلاحیت دادگاه از سوی اسرائیل، پیش‌نیاز بررسی درخواست‌های صدور حکم بازداشت نیست.
 

تاریخ صدور احکام جدید بازداشت دیوان کیفری بین‌المللی علیه مقامات اسرائیلی مشخص نیست.

انتهای پیام