• چهارشنبه / ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۴ / ۱۲:۳۵
  • دسته‌بندی: خراسان رضوی
  • کد خبر: 1404023122614
  • خبرنگار : 30147

معاون فرهنگی و اجتماعی سازمان بسیج اساتید کشور:

دانش باید به صورت کاربردی و مؤثر در جامعه پیاده‌سازی شود

دانش باید به صورت کاربردی و مؤثر در جامعه پیاده‌سازی شود

ایسنا/خراسان رضوی معاون فرهنگی و اجتماعی سازمان بسیج اساتید کشور گفت: دانشگاهیان باید در زمینه علم تلاش کنند تا دانش به صورت کاربردی و مؤثر در جامعه پیاده‌سازی شود و در نهایت شرایطی ایجاد کنند که در آینده منشاء پیشرفت‌های علمی و تکنولوژیکی باشند.

قاسم جعفری در حاشیه برگزاری کنگره ملی شهید مدرس (ره) و یک‌هزار و ۲۲۲ شهید ترشیز در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: در مجموع از ۱۰۰ هزار نفر اساتید دانشگاهی در کشور، بیش از ۶۰ هزار نفر به ‌طور رسمی عضو بسیج هستند و این افراد در بخش‌های مختلفی از جمله فرهنگی و علمی فعالیت می‌کنند.

وی با بیان اینکه فعالیت‌های اساتید عضو بسیج در هر بخش به صورت متفاوت انجام می‌شود، افزود: از دیدگاه بسیج اساتید، همه افراد می‌توانند بسیجی باشند مگر اینکه با دلایل قانع‌کننده ثابت شود که آن‌ها بسیجی نیستند.

جعفری با تأکید بر اینکه بسیج به عنوان خانه‌ای برای همه تلقی می‌شود و هیچ‌گونه خط‌کشی در این زمینه وجود ندارد که مانع ورود برخی افراد شود، از برگزاری برنامه‌های متنوع توسط بسیج اساتید در تمامی مناسبت‌ها خبر داد و اظهار کرد: علاوه بر این، جشنواره‌های علمی و فرهنگی نیز با کیفیت بسیار خوبی برگزار می‌شود.

معاون فرهنگی و اجتماعی سازمان بسیج اساتید کشور با بیان اینکه این برنامه‌ها نقش مهمی در ارتقاء سطح علمی و فرهنگی جامعه ایفا می‌کنند، به نقش دانشجویان در تحقق منویات رهبر معظم انقلاب نیز اشاره کرد و گفت: دانشگاه باید منبع تحول و تغییر باشد.

جعفری با اشاره به اینکه بسیج همواره در کنار دانشگاه و مسئولان قرار دارد و به حمایت از این اهداف می‌پردازد، به تقدیر از برگزاری کنگره ملی شهید مدرس (ره) و یک هزار و ۲۲۲ شهید ترشیز در کاشمر پرداخت و از اجرای نمایش «سروهای سهی» با حضور بیش از ۱۵۰ هنرمند به عنوان یک حرکت زنده و هنری یاد کرد که تاریخ و نقش مردم منطقه ترشیز را از صدر اسلام تاکنون روایت می‌کند.

معاون فرهنگی و اجتماعی سازمان بسیج اساتید کشور اجرای این برنامه‌ها را برای جوانان به ویژه دانشجویان بسیار مهم دانست و یادآور شد: برخلاف تصور اولیه مبنی بر استقبال کم از این نمایش، آمارها نشان می‌دهد که هر شب حدود ۱۰ هزار نفر به تماشای نمایش «سروهای سهی» می‌نشینند.

وی با بیان اینکه این جمعیت نشان‌ می‌دهد که مردم به چنین نمایش‌های آئینی، مذهبی و تاریخی علاقه‌مند هستند و توانایی درک واقعیت‌ها را بهتر از آنچه دشمنان می‌خواهند، دارند، افزود: سایر شهرها باید از چنین فعالیت‌هایی الگو بگیرند.

جعفری افزود: اجرای این حرکت ارزشمند توسط هنرمندان منطقه قابل تقدیر است؛ می‌طلبد دانشجویانی که رشته تحصیلی‌شان مرتبط است و اساتید دانشگاهی بتوانند در این زمینه کمک‌های فکری و علمی لازم را ارائه دهند.

وی با اشاره به نیاز به ارتقاء فرهنگی و علمی در جامعه، بر اهمیت تعامل و همکاری میان اساتید، دانشجویان و هنرمندان تأکید کرد و خواستار ایجاد بسترهایی برای فعالیت‌های مشترک در راستای تحقق اهداف علمی و فرهنگی کشور شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha