دکتر محمدرضا صادقی۳۱ اردیبهشت در آیین تجلیل از تیم پژوهشی اولین پیوند نانو کامپوزیت بر پایهی گرافن اظهار کرد: جهاد دانشگاهی استان با یک مجموعه چابک و همدل و همراه پروژههای شاخص متعددی در استان اجرا کرده است.
وی با اشاره به اینکه از اولین روز راهاندازی مرکز تخصصی به نژادی دام سبک جهاددانشگاهی استان اصرار بر این بود که کارهای علمی فاخر و شاخص انجام شود.
وی ادامه داد: پروژههایی نظیر: تولید کود از باطلههای معدنی و یا انجام اولین پیوند نانو کامپوزیت بر پایهی گرافن و... از جمله دستاوردهای جهاددانشگاهی در همین یکی دو سال اخیر است.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری سمنان با بیان اینکه پروژههای دانشبنیان متعددی در سراسر استان در حال اجرا است ادامه داد: این در حالی است که استان ما تا همین سال پیش فاقد ستاد اقتصاد دانشبنیان و یا ستاد اقتصاد دیجیتال بوده است.
وی با بیان اینکه برخیها تصوری تشریفاتی از توفیقات علمی و دانشبنیان استان داشتند اضافه کرد: امروز بسیاری از این حرکتهای علمی به ثمر نشسته و شاهد تحولات جدی در بخشهای مختلف استانیم.
صادقی با بیان اینکه رقم بالای فروش محصولات دانشبنیان استان گویای موفقیتهای جدی استان در این حوزه است ادامه داد: استان سمنان در سال گذشته ۱۱ همت آورده مالی از محل فروش محصولات دانشبنیان داشته و این در حالی است که مجموعه بزرگی مثل پارس جنوبی در همین سال هزار میلیارد تومان فروش محصول دانشبنیان داشته است.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری سمنان ادامه داد: استان سمنان امروز در تولید محصولات دانشپایه از بسیاری از استانهای بزرگ جلوتر است و این دستاوردها نتیجه تلاش نخبگان پرتلاش این استان است.
وی تصریح کرد: استان سمنان در شرایطی این حجم از آورده مالی در این بخش داشته که این استان از مزیتهای مهمی همچون نفت، بندر، رودخانههای دائمی، دشت جلگهای، بازار مرزی و...بیبهره است.
دکتر صادقی از نیروی انسانی نخبه و تحصیلکرده بعنوان مهمترین سرمایه و مزیت استان پهناور سمنان نام برد و گفت: برای تداوم این موفقیتها هیچ راهی جز اینکه سراغ این سرمایه انسانی توانمند برویم، نداریم. باید از این پتانسیل و سرمایه انسانی ارزشمند حداکثر بهره را بگیریم.
وی به تمجید از جدیت جهاد دانشگاهی استان در اجرایی شدن پروژهها پرداخت و اظهار کرد: البته برای اینکه هر پروژهای به موفقیت برسد باید اقتصادی شود. هر پروژهای که به جنبههای اقتصادی آن توجه نشود بدون تردید با شکست مواجه خواهد شد.
آمادگی استانداری برای حمایت از پروژه های جهاددانشگاهی
وی بر لزوم بهرهگیری از ظرفیت بخش خصوصی تأکید و اظهار کرد: تجربه ثابت کرده که دولتها نمیتوانند به تنهایی پروژهها را به پیش ببرند و لذا باید فضا برای فعالان بخش غیردولتی فراهم شود.
صادقی از تولید تاندون مصنوعی توسط جهاد دانشگاهی بعنوان یک پروژه مهم و هایتک یاد کرد و گفت: البته همیشه اولینها با مشکلات و سختیهایی نیز همراه است لذا باید همه کمک کنیم که این پروژهها اجرایی شوند.
معاون استاندار سمنان از آمادگی استانداری سمنان برای حمایت از این پروژه تحقیقاتی مهم خبر داد و اضافه کرد: تلاش ما بر این است که از محل اعتبارات سفر رئیس جمهور، اعتبار خوبی برای تکمیل و اجرای طرح پیشبینی کنیم.
وی از دیگر دستگاههای مسئول در استان خواست جهاد دانشگاهی استان را در اجرای پروژههایی از این دست یاری دهند.
نظرات