رضا داودی مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان کرمانشاه در نشست خبری چهارشنبه ۳۱ اردیبهشت با بیان اینکه در سفر رئیس جمهوری و وزیر نیرو به استان دو هزار و ۷۵۰ میلیارد تومان اعتبار برای پروژههای آب و فاضلاب استان اختصاص یافت، گفت: مقرر شده تخصیص این اعتبارات ۱۰۰ درصد باشد و طب برنامهای دوساله به پروژهها تزریق شود.
مدیرعامل آبفای کرمانشاه یکی از پروژههای مهمی که ۹۰۰ میلیارد تومان اعتبار برای آن در نظر گرفته شده را آبرسانی به شهر کرمانشاه از سد گاوشان اعلام کرد و گفت: در صورت تخصیص اعتبار، پروژه تصفیهخانه آب شهر کرمانشاه امسال به بهرهبرداری میرسد.
داودی همچنین از اختصاص ۵۰۰ میلیارد تومان برای فاضلاب شهر کرمانشاه نیز خبر داد و افزود: امیدواریم با این اعتبار، پروژه مدول دوم تصفیهخانه فاضلاب شهر کرمانشاه نیز تا پایان سال یا شهریور ۱۴۰۵ به بهرهبرداری برسد.
وی ظرفیت این تصفیهخانه را ۲۴.۵ میلیون مترمکعب برای جمعیت ۴۰۰ هزار نفر اعلام کرد.
مدیرعامل شرکت آبفای استان کرمانشاه با بیان اینکه با اجرای مدول دوم تصفیهخانه فاضلاب شهر کرمانشاه و با احتساب ظرفیت تصفیهخانه فعلی، فاضلاب ۷۵۰ هزار نفر از جمعیت کرمانشاه تصفیه خواهد شد، یادآور شد: مدول سوم تصفیهخانه فاضلاب شهر کرمانشاه برای جمعیت ۴۰۰ هزار نفر دیگر نیز در دستور کار است که امیدواریم تا افق هزار و ۴۱۰ اجرایی شود.
داودی به اختصاص ۲۰۰ میلیارد تومان برای پروژه آبرسانی به سنقر از سد سلیمانشاه که امسال به بهرهبرداری خواهد رسید نیز اشاره کرد و ادامه داد: ۲۰۰ میلیارد تومان نیز برای تأسیسات فاضلاب سنقر اختصاص یافته که امیدواریم این طرح نیز تا تابستان ۱۴۰۵ اجرایی شود.
وی اظهار کرد: ۲۰۰ میلیارد تومان هم برای تأسیسات فاضلاب شامل تصفیهخانه هرسین و شبکه فاضلاب کنگاور و صحنه اختصاص یافته است.
مدیرعامل آبفای کرمانشاه از اختصاص ۴۰ میلیارد تومان برای تاسیسات فاضلاب جوانرود، ۸۰ میلیارد تومان برای تاسیسات فاضلاب کرندغرب و ۷۰ میلیارد تومان هم برای تصفیهخانه فاضلاب سرمست خبر داد.
به گفته داودی، ۵۰۰ میلیارد تومان نیز برای تنش آبی شهرهای مختلف استان در نظر گرفته شده است.
وی تاکید کرد: ۹۵ درصد این مصوبات در سال ۱۴۰۴ اجرایی خواهد شد.
وی اشارهای هم به پروژههایی که در سفر هیات دولت و وزیر نیرو افتتاح و کلنگزنی شد داشت و گفت: تأسیسات فاضلاب شهر تازهآباد شامل یک تصفیهخانه با ظرفیت هزار و ۸۰۰ مترمکعب، ۵۲ کیلومتر شبکه و سایر مولفهها با اعتبار ۷۴۵ میلیارد تومان افتتاح شد.
مدیرعامل آبفای استان کرمانشاه به افتتاح پروژه آبرسانی به میرآباد و بانیعزیز مشتمل بر یک شهر و ۱۴ روستا که پیش از این با تانکر آبرسانی میشوند نیز اشاره کرد و افزود: اعتبار این پروژه نیز ۱۳۸ میلیارد تومان بود.
به گفته داودی، در این سفر پروژه آبرسانی به ۱۸ روستای گیلانغرب نیز با اعتبار ۱۵۵ میلیارد تومان کلنگزنی شد که تا شش ماه آینده به اتمام میرسد.
اختصاص بالغ بر ۲۲۰۰ میلیارد تومان اعتبار برای پروژههای آب منطقهای
مرتضی حسنآبادی سرپرست شرکت آب منطقهای کرمانشاه با بیان اینکه در حوزه آب منطقهای نیز هشت پروژه مصوب سفر رئیس جمهوری داشتیم، اعتبار این طرحها را بالغ دو هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان اعلام کرد.
وی اختصاص ۴۵۰ میلیارد تومان به سد آناهیتا و ۵۵۰ میلیارد تومان به سد قشلاق را از مهمترین این مصوبات برشمرد و اضافه کرد: در صورت تخصیص ۱۰۰ درصدی اعتبارات، این دو سد امسال آبگیری خواهند شد.
سرپرست شرکت آب منطقهای کرمانشاه همچنین از اختصاص ۱۰۰ میلیارد تومان برای شبکه سد قشلاق، ۶۸۰ میلیارد تومان برای مهار آبهای مرزی، ۵۰ میلیارد تومان برای بازسازی خط انتقال سد آزادی، ۳۰ میلیارد تومان برای تغذیه مصنوعی سد روانسر و ۹۰ میلیارد تومان نیز برای آبرسانی به شهر پاوه خبر داد.
وی اعتبار در نظر گرفته شده برای ساماندهی آبشوران را نیز ۳۰۰ میلیارد تومان اعلام کرد.
حسنآبادی با بیان اینکه سامانه سردسیری هم همچنان در دستور کار هست، اظهار کرد: مصوبات سفر عمدتاً به طرحهایی که ظرف دو سال تکمیل میشود اختصاص داشت، اما سامانه سردسیری یک پروژه بزرگ بلندمدت است.
سرپرست شرکت آب منطقهای کرمانشاه از افتتاح پروژه شبکه آبرسانی سد تنگ حمام با اعتبار هزار و ۱۲۷ میلیارد تومان نیز در این سفر یاد کرد و افزود: این پروژه شامل ۱۷ کیلومتر کانال و ۹ ایستگاه پمپاژ بوده و دو هزار و ۴۵۰ هکتار از اراضی منطقه را پوشش میدهد. ۵۵۰ هکتار باقی مانده نیز در هفته دولت افتتاح خواهد شد.
اعتباراتی برای پایداری شبکه برق
عبدالرضا علیرضاپوری مدیرعامل شرکت توزیع برق کرمانشاه نیز با اشاره به اینکه در این سفر پروژههایی نیز در حوزه توزیع برق مشخص شد که رقم اعتبار این پروژهها حدود دو هزار و ۶۵۰ میلیارد تومان است.
وی از طول هفت هزار و ۵۰۰ کیلومتری شبکه توزیع برق در استان یاد کرد که پنج هزار کیلومتر آن به کابل خودنگهدار تبدیل شده و گفت: برای تبدیل شدن دو هزار و ۵۰۰ کیلومتر مابقی به کابل خودنگهدار نیز هزار و ۷۵۰ میلیارد تومان اعتبار مورد نیاز است که قرار است تبدیل این سیمها به کابل ظرف پنج سال صورت بگیرد.
مدیرعامل شرکت توزیع برق کرمانشاه اعتبار مورد نیاز برای هوشمندسازی و اتوماسیون شبکه برق و چاهها را نیز ۴۱۰ میلیارد تومان اعلام کرد.
علیرضاپوری اظهار کرد: در حال حاضر ۹۳ درصد مشترکین کشاورزی، ۴۵ درصد ادارات و ۵۰ درصد صنایع خارج از شهرکهای صنعتی به سیستمهای هوشمند مجهزند.
وی اعتبار مورد نیاز برای تجهیز و تکمیل ناوگان خودرویی شرکت توزیع برق را نیز ۴۲۰ میلیارد تومان اعلام کرد و یادآور شد: ۴۰ میلیارد تومان نیز برای بازسازی ساختمانهای اداری توزیع برق نیاز است.
جعفر الفتینیا مدیرعامل برق منطقهای غرب نیز با بیان اینکه در جریان سفر هیات دولت و وزیر نیرو به کرمانشاه پست منطقه ویژه اقتصادی اسلامآبادغرب به تصویب رسید، اعتبار مورد نیاز این طرح را هزار میلیارد تومان اعلام کرد.
وی اضافه کرد: در این سفر پروژه پست ۴۰۰ کیلوولت شهدای بازیدراز با اعتبار ۱.۵ همت بعنوان سومین پست غرب کشور به بهرهبرداری رسید که تأثیر بسزایی در رفع افت ولتاژ در قصرشیرین و سرپلذهاب خواهد داشت.
انتهای پیام
نظرات