ابوالفضل نجاتی در جریان بازدید از فعالیت های مرکز فوق تخصصی درمان ناباروری جهاددانشگاهی، اظهار کرد: بر اساس آمار اعلام شده، این مرکز یکی از مراکزی است که بیشترین بار مراجعه بیمهشدگان بیمه سلامت را در استان داراست.
وی تصریح کرد: در سال گذشته یک میلیارد تومان هزینه درمان بستری پرداخت شده است.
نجاتی ادامه داد: از سال ۱۴۰۰ تاکنون ۱۶۰۰ زوج نابارور این استان شناسایی و نشاندار شدند که ۸۹ درصد زوجین نشاندار شده نابارور استان مرکزی بانوان و مابقی آقایان هستند.
وی با اشاره به اینکه ۹۰ درصد هزینههای درمان در مراکز دولتی رایگان است، افزود: در مراکز نیمه دولتی ۹۰ درصد تعرفه همان مرکز و در مراکز خصوصی تا ۷۰ درصد هزینه تعرفه مرکز پوشش داده می شود.
مدیرکل بیمه سلامت استان افزود: دولت نگاه ویژهای به بحث جوانی جمعیت دارد. استان مرکزی چهارمین استان پیر کشور محسوب میشود و برای خروج از بحران پیری جمعیت باید اقدامات ویژهای صورت بگیرد چراکه در غیر این صورت، جامعه با بحران نیروی انسانی، نیروی کار متخصص و خبره مواجه خواهد شد.
محسن مرادی رئیس جهاددانشگاهی استان در جریان بازدید مدیرکل بیمه سلامت استان از مرکز فوق تخصصی درمان ناباروری جهاددانشگاهی اظهار کرد: جهاددانشگاهی در حوزه کلان در سه عرصه فرهنگی، آموزش و پژوهش فعالیت میکند و هسته اصلی فعالیت ما مرکز درمان است.
به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی جهاد دانشگاهی استان مرکزی، وی افزود: مرکز درمان ناباروری از سال ۱۳۹۳ فعالیت خود را آغاز کرده و یکی از مجهزترین مراکز درمان ناباروری در غرب کشور است.
انتهای پیام
نظرات