به گزارش ایسنا، این وسیله نقلیه که بیش از ۵۰ مسافر داشت، هنگام وقوع حادثه بین شهرهای «جایسالمر» و «جودپور» در حال حرکت بود.
«راجش مینا»، افسر ارشد پلیس گفت: ۱۹ مسافر در اتوبوس جان باختند و یک نفر در مسیر جودپور بر اثر جراحات سوختگی جانش را از دست داد.
خبرگزاری پرس تراست هند - که این آمار را به نقل از یک قانونگذار محلی تأیید کرد - گزارش داد که اتوبوس پس از برخاستن دود از عقب وسیله نقلیه در بزرگراه متوقف شد.
این خبرگزاری افزود: راننده، اتوبوس را در کنار جاده متوقف کرد اما ظرف چند لحظه، شعلههای آتش این وسیله نقلیه را فرا گرفت.
به گزارش «چنل نیوز ایشیا»، این حادثه اندکی پس از حرکت اتوبوس از جایسالمر، حدود ساعت ۳ بعد از ظهر روز گذشته (سه شنبه) به وقت محلی رخ داد.
همچنین شبکه تلویزیونی محلی NDTV به نقل از مقامات پلیس که نامشان فاش نشد، اعلام کرد ممکن است اتصال کوتاه باعث آتشسوزی شده باشد.
انتهای پیام
نظرات