• جمعه / ۲ خرداد ۱۴۰۴ / ۱۵:۲۶
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 1404030200653
  • خبرنگار : 71457

استقبال حماس از بیانیه مشترک ۸۰ کشور در مورد بحران انسانی غزه

استقبال حماس از بیانیه مشترک ۸۰ کشور در مورد بحران انسانی غزه

جنبش حماس از بیانیه مشترک صادره از ۸۰ کشور که تاکید کردند غزه با بدترین بحران انسانی از زمان آغاز تجاوزات رژیم صهیونیستی مواجه است، استقبال کرد.

به گزارش ایسنا، حماس تصریح کرد که مخالفت ۸۰ کشور با سوء استفاده از کمک‌های انسانی برای اهداف سیاسی یا نظامی یا امنیتی، ایجاب می‌کند که فشار کارآمدی برای یاری رساندن به مردم فلسطین صورت بگیرد.

به نقل از النشره، بیش از ۸۰ کشور با بیان اینکه غزه با بدترین بحران انسانی از زمان آغاز جنگ کشتارجمعی اسرائیل علیه نوار غزه در ۷ اکتبر ۲۰۲۳ مواجه است، هشدار دادند که غیرنظامیان در نوار غزه در معرض خطر قحطی قرار دارند.

این بیانیه مشترک از سوی این کشورها خطاب به سازمان ملل همزمان با هفته حفاظت از غیرنظامیان در درگیری‌های مسلح صادر شده و وزارت خارجه فرانسه متن آن را منتشر کرده است.


انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha