• شنبه / ۳ خرداد ۱۴۰۴ / ۱۲:۰۴
  • دسته‌بندی: قزوین
  • کد خبر: 1404030301107
  • خبرنگار : 50658

چند خبر کوتاه از ورزش قزوین

چند خبر کوتاه از ورزش قزوین

ایسنا/قزوین درخشش رکابزنان قروینی در مسابقات دوچرخه‌سواری کلاسیک گرگان، حضور ورزشکار قزوینی در اردوی تیم ملی بسکتبال با ویلچر و معرفی تیم‌های برتر لیگ فوتسال زیر ۱۵ سال قزوین اهم اخبار امروز ایسنا از ورزش قزوین است.

در مسابقات دوچرخه‌سواری کلاسیک گرگان محمد عدنان شاهباز از استان قزوین در رده سنی بزرگسالان عنوان سومی را به‌دست آورد.

سید آروین جواهری هم در رده سنی جوانان نایب قهرمان شد. این رقابت‌ها در مسافت ۷۰ کیلومتر برگزار شد.

ورزشکار قزوینی در اردوی تیم ملی بسکتبال با ویلچر

به گزارش ایسنا، فرهاد زبرجدی برای به اردوی تیم ملی بسکتبال با ویلچر دعوت شد، اردوی ملی‌پوشان تا هشتم خرداد در کمپ تیم ملی در تهران پیگیری خواهد شد.

معرفی تیم‌های برتر لیگ فوتسال زیر ۱۵ سال قزوین

لیگ فوتسال زیر ۱۵ سال استان قزوین با معرفی تیم‌های برتر به کار خود پایان داد. در این مسابقات تیم استعدادهای برتر قزوین با کسب بیست امتیاز عنوان قهرمانی را کسب کرد.

تیم‌های الوند نوین البرز و مدافعان حرم شهدای زینبیه هم دوم و سوم شدند، هفته هشتم و پایانی این مسابقات به میزبانی سالن پوریای ولی مهرگان برگزار شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha