• شنبه / ۳ خرداد ۱۴۰۴ / ۱۳:۰۹
  • دسته‌بندی: قزوین
  • کد خبر: 1404030301213
  • خبرنگار : 50560

اتصال ۱۳۶ روستا به اینترنت پرسرعت در قزوین

اتصال ۱۳۶ روستا به اینترنت پرسرعت در قزوین

ایسنا/قزوین مدیر مخابرات منطقه قزوین گفت: در راستای عدالت و توسعه متوازن، اینترنت روستایی در بستر تلفن همراه دنبال شده و در سه سال گذشته ۱۳۶ روستا به اینترنت پرسرعت متصل شدند؛ همچنین در ۱۲۲ روستا سرویس ADSL ارائه می‌شود و امسال هم تاکنون ۲۰ روستا به ما ابلاغ شده است.

محمدرضا نصرآبادی روز شنبه سوم خرداد در نشست خبری با اصحاب رسانه که در سالن اجتماعات شرکت مخابرات برگزار شد، اظهار کرد: هفته ارتباطات نمایانگر تلاش برای دنیایی بهتر و زندگی راحت‌تر است، در سال جاری سازمان مخابرات شعار (برابری جنسیتی در حوزه دیجیتال) را مطرح کرد تا در این حوزه شاهد اقبال بیشتری باشیم.

وی با بیان اینکه در رصد جهانی میزان استفاده اینترنت برای مردان ۷۰ درصد و بانوان ۳۰ درصد است، گفت: زیرساخت‌های ارتباطی، رشد و توسعه کشورهایی که در حوزه اینترنت توسعه یافتگی دارند، به مراتب بیشتر از سایر کشورهاست و ما نیز در این زمینه تلاش می‌کنیم که بتوانیم پروژه‌های اینترنتی و در صدر آن‌ها فیبر نوری را به منصه اجرا برسانیم.

مدیر مخابرات منطقه قزوین در ادامه بیان کرد: سال گذشته، سالی پرتلاش در حوزه زیرساخت ارتباطات و اتصال مشترکین خانگی به فیبر نوری بوده و فعالیت‌ها شکل جدی و عملگرایانه داشت، به طوری که ما به سرویس‌های جدیدی دست پیدا کردیم ۲۴۰۰ مشترک خانگی ما در سال گذشته به ۴۴۰۰ مشترک رسید.

وی با اشاره به افزایش ظرفیت مشترکین متصل به پهنای باند اینترنت، افزود: سال گذشته ۸۰۰۰ تلفن ثابت واگذار شد و در حال حاضر ۴۱۹ هزار مجموعه تلفن ثابت در استان وجود دارد، همچنین سرویس VDSL 900 نیز به مشترکین ما واگذار شد و سرویس تلفن ثابت بر بستر فیبر هم کلید خورد و تا آذر ماه در حوزه برج‌ها و ساختمان‌های بلندمرتبه این طرح را اجرا می‌کنیم.

این مسئول خاطرنشان کرد: در طرح اتصال، که اتصال به فیبر نوری است در دو حوزه خانگی و اتصال شعبه‌های بانک‌ها، دستگاه‌های اجرایی و صنایع به فیبرنوری در دستور کار قرار گرفته است. سال گذشته تمام بخشداری‌ها، قوه قضائیه و تعداد زیادی از شعبه‌های بانک‌ها و دستگاه‌های اجرایی متصل شدند، در مجموع ۲۰۰ پروره اجرا شده و ۱۵۰ پروژه هم درحال اجرا است؛ در حوزه شهرک‌های صنعتی نیز، زیرساخت فیبر، جزء الزامات قرار گرفت.

وی تصریح کرد: امسال ۲۳ پروژه در استان اجرا خواهد شد که پنج مورد آن به اتمام رسیده و پروژه‌های بلندمرتبه اهمیت بالایی دارد، همچنین ارتقای دانش و آموزش هم از سال گذشته رقم خورده و مرکز آموزش و پژوهش مخابرات احیا شده و تفاهم‌نامه‌ای با دانشگاه علمی کاربردی و فنی حرفه‌ای منعقد شده است.

نصرآبادی با بیان اینکه برای هوشمندسازی کسب‌وکارها، کارگروه دیجیتال فعال شده است، گفت: مرحله آزمایشی کلینیک فناوری اطلاعات و ارتباطات استان قزوین از امروز فعال می‌شود که در دو حوزه ارائه مشاوره، آسیب‌شناسی و عارضه‌یابی برای اشخاص حقوقی و مشاوره برای اشخاص حقیقی توسط حدود ۲۰ متخصص خدمات ارائه می‌دهد.

مدیر مخابرات منطقه قزوین در ادامه اظهار کرد: تاکنون ۱۵ سایت 5G افتتاح و فعال شده که در شهرستان‌های مختلف قرار دارد، البته در کنار زیرساخت‌ها، فرهنگ‌سازی و ارتقای آگاهی هم‌استانی‌ها درباره نحوه استفاده از اینترنت و سواد رسانه اهمیت دارد.

وی با بیان اینکه سرقت در حوزه مخابرات به یکی از بزرگترین چالش‌های ما تبدیل شده، خاطرنشان کرد: سرقت تجهیزات مخابرات در برخی موارد باعث می‌شود، دسترسی حدود 3000 نفر به مدت ۱۰ روز به خدمات قطع شود و رضایت‌مندی را تحت‌الشعاع قرار می‌دهد، در این رابطه باید گفت که سرقت‌های مخابراتی به لحاظ مالی ۵۰۰ هزار تومان هم برای سارقان هزینه برنمی‌دارد.

نصرآبادی گفت: از اسفند سال گذشته تا امروز بیش از ۷۰ فقره سرقت «کافو» داشتیم که هر مورد آن بیش از ۵۰ میلیون تومان به مخابرات ضرر وارد کرده و تاکنون سارقین آن دستگیر نشده‌اند، باتوجه به نوع سرقت‌ها این احتمال وجود دارد که تخریب‌ها عامدانه باشد، چراکه دسترسی مشترکین به خدمات را محدود و رضایت‌مندی را کاهش می‌دهد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha