مولوی عبدالستار حسینزهی، امام جمعه اهل سنت خاش در این مراسم در سخنان خود با اشاره به اهمیت تاریخی آزادسازی خرمشهر، این حماسه بزرگ را به «غزوه احزاب» تشبیه کرد و گفت: خرمشهر نماد مقاومت و پیروزی ملت ایران است. همانگونه که در جنگ احزاب، مؤمنان با توکل بر خدا پیروز شدند، رزمندگان اسلام نیز با ایمان و ایثار خرمشهر را آزاد کردند.
مولوی حسینزهی همچنین از مظلومیت مردم غزه سخن گفت و سکوت برخی دولتهای عربی و اسلامی را در برابر جنایات صهیونیستها محکوم کرد.
وی افزود: بسیار تأسفبرانگیز است که برخی حاکمان فاسد عرب به جای حمایت از ملت فلسطین، به ترامپ جنایتکار احترام میگذارند و در برابر او کرنش میکنند.
سرهنگ حسینعلی نظریمقدم، فرمانده تیپ مستقل ۲۸۸ زرهی ارتش خاش نیز ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای عملیات بیتالمقدس، به تشریح دستاوردهای نظامی این عملیات پرداخت و گفت: عملیات بیتالمقدس یکی از موفقترین عملیاتهای دوران دفاع مقدس بود که نشان داد ارتش و سپاه در کنار هم میتوانند معجزه خلق کنند.
وی با اشاره به آمادگی نیروهای مسلح برای دفاع از کشور تأکید کرد: نیروهای ارتش جمهوری اسلامی ایران همواره آماده دفاع از آرمانهای انقلاب و ملت شریف ایران هستند.
دکتر محمدرضا زاهد شیخی، جانباز، رزمنده و راوی دفاع مقدس نیز با یادآوری خاطراتی از روزهای سخت جنگ و مجاهدت رزمندگان، گفت: خرمشهر با خون شهدا آزاد شد و باید با جهاد تبیین، این ارزشها را به نسل جدید منتقل کنیم.
وی بر لزوم زنده نگهداشتن فرهنگ ایثار و شهادت در جامعه تأکید کرد و افزود: امروز جهاد، نه در میدان نبرد نظامی، بلکه در عرصه تبیین، روشنگری و مقابله با تحریف تاریخ دفاع مقدس ادامه دارد.
دکتر بهناز شهنوازی، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد خاش هم با اشاره به نقش دانشگاهها در ترویج فرهنگ ایثار، گفت: دانشگاه آزاد اسلامی همواره خود را متعهد به پاسداشت ارزشهای انقلاب اسلامی میداند و با برگزاری این برنامهها تلاش میکند دانشجویان را با آرمانهای شهدا و رزمندگان آشنا سازد.
وی همچنین افزود: حمایت از ملت مظلوم فلسطین وظیفهای انسانی و اسلامی است که در میان دانشگاهیان نیز مورد تأکید قرار دارد.
انتهای پیام
نظرات