گلنسا مبارکی امروز یکشنبه چهارم خرداد در همایش خیرین نیکاندیش که با هدف جلب مشارکت در توسعه زیرساختهای آموزشی، کشاورزی، بهداشتی و خدمات عمومی در محل فرمانداری قصرقند برگزار شد با اشاره به نیازهای اساسی منطقه گفت: مسیر توسعه از آموزش، اشتغال و کشاورزی میگذرد و همراهی خیرین میتواند آینده این شهرستان را متحول کند.
وی با بیان اینکه شهرستان با کمبود ۱۲۰ کلاس درس مواجه است، از تعهد بنیاد هاسب برای ساخت ۲۵ کلاس و همچنین مشارکت یک خیر بومی در احداث مدرسهای سه کلاسه در منطقه جنگل خبر داد.
مبارکی همچنین با اشاره به ظرفیتهای کشاورزی منطقه گفت: «طرح کاشت هزار نهال انبه با حمایت بنیاد هاسب تعهد شده و جهاد کشاورزی میتواند با تأمین بذر و پشتیبانی از بانوان خانهدار، زمینه اشتغالزایی خانگی را فراهم کند.
در ادامه، دکتر واعظ مهدوی مدیرعامل بنیاد هاسب با ارائه گزارشی از اقدامات انجام شده، بر لزوم همافزایی خیرین و نهادهای دولتی برای اجرای پروژههای زیربنایی تأکید کرد.
وی با بیان اینکه سرانه فضای آموزشی در شهرستانهای راسک، سرباز و قصرقند پایینتر از میانگین استان است، گفت: احداث ۹ مدرسه توسط بنیاد هاسب در قصرقند و فعالیت گروههایی چون کودکان فرشته در تلنگ، نشان از ظرفیتهای مردمی فعال و مؤثر دارد.
وی همچنین از حمایت برخی بانکها برای ساخت مدرسه شبانهروزی در منطقه کاجو خبر داد و این اقدامات را گامی مؤثر در تحقق عدالت آموزشی دانست.
در پایان مراسم، از خیرین نیکاندیش و همیاران توسعه شهرستان با اهدای لوح سپاس تجلیل شد.
همایش خیرین نیکاندیش در قصرقند، گامی نو در مسیر توسعه متوازن این شهرستان است؛مسیری که با تکیه بر نیکاندیشی و مشارکت مردمی، افقی روشن را نوید میدهد.
انتهای پیام
نظرات