رحمتی در گفت و گو با ایسنا، اظهار کرد: تمام تجهیزات، وسایل و نیروی انسانی این پایگاه فراهم شده است و تنها مانع موجود، نداشتن یک ملک یا بنای مناسب برای استقرار در مرکز شهر است. با تأمین این مکان، امکان امدادرسانی سریعتر در زمان طلایی و کاهش تلفات و عوارض پزشکی به شکل قابل توجهی فراهم میشود.
وی با تأکید بر اهمیت مشارکت اجتماعی در حوزه سلامت خاطرنشان کرد: نقش اصناف، بازاریان و خیران در چنین شرایطی بسیار حیاتی است. از تمامی دلسوزان شهر، بهویژه فعالان اقتصادی و اجتماعی در مناطق مرکزی بجنورد نظیر خیابان صفا، سیدجمالالدین، شریعتی شمالی، امیریه شمالی و خیابان امام خمینی دعوت میکنیم در صورت امکان، با واگذاری یا معرفی ملکی مناسب برای استقرار پایگاه، ما را در این اقدام حیاتی یاری دهند.
رئیس اورژانس پیشبیمارستانی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی تصریح کرد: امروز مشارکت اصناف و بازاریان در طرحهای اجتماعی تنها به کمکهای مالی محدود نیست؛ بلکه ورود آنان به چنین پروژههایی، بهمعنای سرمایهگذاری مستقیم در سلامت جامعه و نجات جان همشهریان است. در دقایق طلایی حوادث، یک موتورلانس میتواند تفاوت میان مرگ و زندگی باشد.
انتهای پیام
نظرات