• یکشنبه / ۴ خرداد ۱۴۰۴ / ۱۲:۳۲
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 1404030401982
  • خبرنگار : 71588

آنروا: نوار غزه، روزانه نیازمند ورود ۵۰۰ تا ۶۰۰ کامیون حامل کمک‌های بشردوستانه است

آنروا: نوار غزه، روزانه نیازمند ورود ۵۰۰ تا ۶۰۰ کامیون حامل کمک‌های بشردوستانه است

آژانس امدادرسانی و کاریابی سازمان ملل برای آوارگان فلسطینی (آنروا) امروز (یکشنبه) اعلام کرد که نوار غزه، روزانه نیازمند ورود ۵۰۰ تا ۶۰۰ کامیون حامل کمک‌های بشردوستانه است.

به گزارش ایسنا، آژانس امدادرسانی و کاریابی سازمان ملل برای آوارگان فلسطینی (آنروا) با انتشار پستی در صفحه کاربری خود در فیسبوک گزارش داد تنها راه ممانعت از وخامت بیشتر وضعیت فاجعه‌بار انسانی در نوار غزه، تضمین جریان بی‌وقفه و مؤثر کمک‌های بشردوستانه به غزه است؛ به‌ویژه در شرایطی که این منطقه برای سومین ماه متوالی تحت محاصره کامل رژیم صهیونیستی قرار دارد.

بر اساس گزارش خبرگزاری فلسطینی «معا»، این آژانس همچنین تاکید کرد مردم غزه صبرشان به سر آمده و نمی‌توانند بیشتر از این منتظر ورود کمک‌ها بمانند.

آنروا ادامه داد برای برطرف کردن نیازهای اولیه ساکنان غزه، روزانه باید ۵۰۰ تا ۶۰۰ کامیون حامل کمک‌های بشردوستانه وارد این منطقه شود.

سازمان امداد و کار سازمان ملل متحد (آنروا) اعلام کرد: کودکان غزه در معرض گرسنگی، آوارگی و حملات کورکورانه در بحبوحه رنج غیرقابل تصوری قرار دارند.

آنروا افزود: گرسنگی، آوارگی و حملات کورکورانه علیه کودکان در نوار غزه باید فوراً متوقف شود.

«فیلیپ لازارینی»، کمیسرکل آژانس امدادرسانی و کاریابی برای آوارگان فلسطینی (آنروا)، روز جمعه گفت: ساکنان نوار غزه بیش از ۱۱ هفته از گرسنگی و محرومیت از نیازهای اساسی زندگی رنج برده‌اند.

وی افزود: غذای کودکان نوار غزه پایان یافته و سالمندان به دلیل کمبود دارو جان باخته‌اند.

لازارینی با اشاره به اینکه کمک‌های وارد شده به غزه بسیار ناچیز است، گفت: ورود کمک‌ها به صورت هدفمند و پیوسته، تنها راه جلوگیری از وخامت فاجعه کنونی است.

وی تصریح کرد: کمترین نیاز ما ۵۰۰ الی ۶۰۰ کامیون در روز است که توسط سازمان‌های وابسته به سازمان ملل از جمله آنروا مدیریت شود.

کمیسرکل آنروا در پایان بیان کرد: باید نجات جان مردم بر برنامه‌های نظامی و سیاسی ترجیح داده شود.

آنروا که سال ۱۹۴۹ تاسیس شد و به حدود ۶ میلیون پناهجوی فلسطینی در غزه، کرانه باختری، لبنان، اردن و سوریه کمک ارائه می‌دهد.

با وجود اجرایی شدن آتش‌بس در ۱۹ ژانویه در باریکه غزه، رژیم صهیونیستی حملات خود علیه غزه را صبح روز ۱۸ مارس از سر گرفت.

از آغاز حملات رژیم صهیونیستی علیه غزه، ‌۳۱۹۳ فلسطینی که اکثرا زنان و کودکان هستند، به شهادت رسیدند و ۸۹۹۳ نفر دیگر نیز زخمی شدند.

رژیم صهیونیستی پیشنهادهای جدید آتش‌بس را رد کرده و متعهد شده است که عملیات نظامی علیه حماس را افزایش می‌دهد.

حماس نیز اعلام کرده است رژیم صهیونیستی به تعهدات آتش‌بس پایبند نبوده و کمپین «نسل‌کشی تحت نظارت میانجیگران بین‌المللی» را از سرگرفته است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha