برومند صیادی در گفت و گو با خبرنگار ایسنا افزود: سطح زیر کشت گیاه گل محمدی در استان کهگیلویه و بویراحمد ۱۴۰هکتار است که متوسط برداشت از این گلستانها در سال جاری به ازای هر هکتار ۴.۵ تن خواهد بود.
وی اظهارکرد: پیشبینی میشود در سال جاری در استان کهگیلویه و بویراحمد ۵۰ هکتار سطح توسعه گلستانهای گل محمدی را داشته باشیم که به صورت یکپارچه در دو تا سه منطقه کشت میشوند.
سرپرست مدیریت باغبانی سازمان جهادکشاورزی استان کهگیلویه و بویراحمد تاکید کرد: کشت گل محمدی در تمام شهرستانهای استان به صورت پراکنده انجام شده است اما بیشترین تولید سطح زیر کشت مربوط به شهرستان بویراحمد است.
صیادی با بیان اینکه زمان برداشت گل محمدی در استان کهگیلویه و بویراحمد از اردیبهشت ماه آغاز شده و تا اواخر خرداد ماه ادامه خواهد داشت، عنوان کرد: از گل محمدی برداشت شده از گلستانهای استان فرآوردههایی همچون غنچه خشک، گلاب و اسانس تولید میشود.
وی ادامه داد: فرآوردههای گل محمدی استان کهگیلویه و بویراحمد به صورت گلاب و غنچه خشک به سایر استانها صادر میشود. همینطور این محصولات با واسطه به خارج از کشور هم صادر میشوند.
سرپرست مدیریت باغبانی سازمان جهادکشاورزی استان کهگیلویه و بویراحمد بیان کرد: توسعه کشت گل محمدی در این استان از سال ۱۳۹۵ آغاز شده و تاکنون ادامه دارد که با برنامه ریزی انجام شده تا پایان سال ۱۴۰۴ بیشترین افزایش سطح زیرکشت گل محمدی در طول یکسال را در استان خواهیم داشت.
انتهای پیام
نظرات