• چهارشنبه / ۷ خرداد ۱۴۰۴ / ۱۲:۴۳
  • دسته‌بندی: کهگیلویه و بویراحمد
  • کد خبر: 1404030704411
  • منبع : نمایندگی کهگیلویه و بویراحمد

استاندار خواستار شد

ورود صندوق‌ بازنشستگی به سرمایه‌گذاری در کهگیلویه و بویراحمد

 ورود صندوق‌ بازنشستگی به سرمایه‌گذاری در کهگیلویه و بویراحمد

ایسنا/کهگیلویه و بویراحمد استاندار کهگیلویه وبویراحمد خواهان ورود صندوق‌ بازنشستگی و سازمان تامین اجتماعی کشور به سرمایه‌گذاری در استان شد.

یدالله رحمانی استاندار کهگیلویه وبویراحمد در دیدار با حجت‌الله میرزایی، مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری به بررسی مهم‌ترین طرح‌های عمرانی، اقتصادی و سرمایه‌گذاری استان پرداخت.  

وی، خواهان افزایش ظرفیت تولید سیمان دشت روم در استان با حمایت این صندوق شد و افزود: راهکارهای توسعه کارخانه سیمان به منظور رفع نیازهای منطقه و ایجاد اشتغال پایدار مورد توجه است.

استاندار کهگیلویه و بویراحمد، کمک به تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام سازمانی در استان را ضروری عنوان کرد و بر تسریع در اجرای طرح‌های عمرانی متوقف‌شده با مشارکت صندوق بازنشستگی تاکید کرد.  

رحمانی خاطرنشان کرد: موضوع سازمان مسئولی منطقه ویژه گچساران و اجرای مرکز خدمات لجستیکی مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

وی با اشاره به ضرورت اجرای مرکز خدمات درمانی و رفاهی استان تصریح کرد: هتل جهانگردی استان و طرح نوسازی این هتل به منظور توسعه زیرساخت‌های گردشگری باید مورد توجه واقع شود.

استاندار کهگیلویه و بویراحمد بر همکاری بیشتر صندوق بازنشستگی در توسعه زیرساخت‌های اقتصادی و اجتماعی استان تاکید کرد و گفت: سرمایه‌گذاری در همه بخش‌های استان کاملاً توجیه‌پذیر بوده و رشد و توسعه استان را کمک کند.

به گفته استاندار ‌کهگیلویه وبویراحمد، این دیدار گامی مهم در جهت جذب سرمایه‌گذاری و پیشبرد پروژه‌های کلیدی استان ارزیابی می‌شود.

استاندار خواهان ورود صندوق‌ بازنشستگی به سرمایه‌گذاری در کهگیلویه و بویراحمد شد

رحمانی همچنین در دیدار با مصطفی سالاری، رئیس سازمان تأمین اجتماعی کشور به بررسی طرح‌های مشترک سرمایه‌گذاری در مجموعه تجاری -اداری مرکز شهر یاسوج و برنامه‌های تقویت فعالیت‌های اقتصادی شرکت ماشین‌سازی گچساران پرداخت.  

وی در این نشست که با هدف توسعه زیرساخت‌های اقتصادی، سرمایه گذاری  و اشتغال‌زایی در استان برگزار شد، بر ضرورت تسریع در اجرای پروژه‌های کلان و حمایت از صنایع محلی تاکید کرد.  

استاندار کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به ظرفیت‌های بالای استان در جذب سرمایه‌گذاری، اظهار کرد: سرمایه‌گذاری سازمان تأمین اجتماعی در پروژه‌های عمرانی و اقتصادی کهگیلویه و بویراحمد، علاوه بر رونق کسب‌وکار به ایجاد فرصت‌های شغلی جدید و رشد حوزه اقتصادی منطقه تحرک می‌بخشد.  

 به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی ستانداری کهگیلویه و بویراحمد، مصطفی سالاری، رئیس سازمان تامین اجتماعی کشور نیز با بیان تعهد سازمان متبوعش به مشارکت در پروژه‌های ملی و استانی، گفت: حمایت از طرح‌های تولید محور مانند ماشین‌سازی گچساران و پروژه‌های تجاری واداری در یاسوج در راستای مسئولیت‌های اجتماعی و اقتصادی سازمان تأمین اجتماعی بوده و پیگیری و همکاری خواهیم کرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha