• یکشنبه / ۴ خرداد ۱۴۰۴ / ۱۵:۱۲
  • دسته‌بندی: کهگیلویه و بویراحمد
  • کد خبر: 1404030402190
  • منبع : نمایندگی کهگیلویه و بویراحمد

معاون استاندار کهگیلویه و بویراحمد:

برنامه‌های یادبود امام راحل باید کیفی و محتوایی باشد

برنامه‌های یادبود امام راحل باید کیفی و محتوایی باشد

ایسنا/کهگیلویه و بویراحمد معاون سیاسی و امنیتی استاندار کهگیلویه و بویراحمد گفت: برنامه‌های سالگرد ارتحال امام(ره) در این استان مبتنی بر سه موضوع تبیین جایگاه رهبری، بررسی اندیشه‌های امام(ره) و شکل گیری انقلاب باشد.

فتاح محمدی روز یکشنبه چهارم خرداد در نشست برنامه‌ریزی بزرگداشت ارتحال حضرت امام(ره) افزود: برنامه‌های یادبود امام باید کیفی و محتوایی باشد.

وی با اشاره به برگزاری مناسب بزرگداشت شهدای خدمت در استان اظهار کرد: همکاری همه دستگاه‌ها در اجرای برنامه‌های بزرگداشت شهدای خدمت نمونه‌ای از همدلی و همکاری بود که باید در برنامه‌های سالگرد امام (ره) نیز ادامه یابد.

معاون سیاسی و امنیتی استاندار کهگیلویه و بویراحمد خاطرنشان کرد: برنامه‌های سالگرد امام باید در دو محور اصلی فضاسازی و ایجاد محیط مناسب با رویکرد بصری و تأثیرگذار و تولید محتوا و برنامه‌های محتوایی که جنبه آموزشی و تبیینی دارد.

محمدی تصریح کرد: برگزاری دوره‌های آموزشی اندیشه‌های امام برای کارکنان دولت به ویژه نیروهای تازه‌وارد با سابقه خدمت کمتر از ۲۰سال ضروری است. این دوره‌ها باید به صورت منسجم و با محوریت سرفصل‌های مشخص برگزار شود.

وی ادامه داد: برگزاری میزگردهای تخصصی در حوزه‌های مختلف اندیشه‌های امام از جمله اندیشه‌های سیاسی، اندیشه‌های اقتصادی و مباحث معیشتی و اجتماعی ضروری است، این میزگردها باید با حضور اساتید برجسته و به زبان قابل فهم برای دانشجویان و دانش‌آموزان برگزار شود.

معاون سیاسی و امنیتی استاندار کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به تهاجم رسانه‌ای دشمن عنوان کرد: دشمن با تمام قدرت رسانه‌ای خود درصدد است رابطه دین و سیاست و کارآمدی نظام اسلامی را زیر سوال ببرد پس ما باید در این یک هفته برنامه‌ریزی شده، پاسخ مناسبی به این شبهات دهیم.

محمدی تاکید کرد: برنامه‌ها باید از سطح استان تا دهستان‌ها و روستاها به صورت هماهنگ اجرا شود، مصوبات این جلسه به تمام فرمانداران ابلاغ خواهد شد و در صورت نیاز جلسه‌ای با حضور فرمانداران برگزار می‌کنیم.

وی ادامه داد: برنامه‌ها باید کیفی و محتوایی باشد و به سه موضوع اصلی تبیین جایگاه رهبری، بررسی اندیشه‌های امام(ره) و تحلیل شرایط شکل‌گیری انقلاب و نقش قیام ۱۵خرداد پرداخته شود.

معاون سیاسی و امنیتی استاندار کهگیلویه و بویراحمد همچنین با تاکید بر اینکه از ظرفیت رسانه ملی و سایر رسانه‌ها برای تولید و پخش محتوای مناسب استفاده شود، اظهارکرد: رسانه ملی به تنهایی در مقابل هجمه رسانه‌ای دشمن ایستاده است و ما باید با تولید محتوای مناسب از این رسانه حمایت کنیم.

به گزارش ایسنا، محمدی بیان کرد: باید بتوانیم با اجرای برنامه‌های مناسب، بخشی از زحمات امام برای احیای اسلام ناب محمدی(ص) را پاس بداریم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha