• دوشنبه / ۵ خرداد ۱۴۰۴ / ۱۱:۴۳
  • دسته‌بندی: یزد
  • کد خبر: 1404030502705
  • خبرنگار : 50214

در نشست رفع موانع تولید استان مصوب شد؛

پرداخت تسهیلات بانکی جهت توسعه زیرساخت‌های تامین برق در یزد

پرداخت تسهیلات بانکی جهت توسعه زیرساخت‌های تامین برق در یزد

ایسنا/یزد مدیر کل صنعت، معدن و تجارت استان یزد با تشریح مصوبات کارگروه رفع موانع تولید استان، یکی از مصوبات را اختصاص تسهیلات بانکی جهت توسعه زیرساخت‌های تامین برق در استان در راستای رفع ناترازی و خاموشی‌ها ذکر کرد.

محمدکاظم صادقیان امروز دوشنبه پنجم خرداد در حاشیه نشست کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید استان که با حضور محمدرضا بابایی استاندار و مدیران دستگاه‌های اجرایی در اتاق بازرگانی یزد برگزار شد، در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: یکی از مهم‌ترین مصوبات این نشست تعیین تکلیف بدهی ال‌سی یکی از واحدهای تولیدی استان به ارزش ۸۰ میلیارد تومان بود که مقرر شد طی سه ماه آینده تسویه شود.

وی از دیگر مصوبات نشست امروز را تعیین تکلیف مجوز نیروگاه یکی از واحدهای تولیدی بهاباد بود که مقرر شد پس از پنج سال توقف، مجدداً وارد مدار بهره برداری شود که با فعالیت آن ۳.۸ مگاوات به ظرفیت برق استان افزوده خواهد شد.

مدیر کل صمت استان یکی از مهمترین مسائل مطرح شده در این نشست را تقسیط بدهی مالیاتی شرکت‌های بزرگ خواند و گفت: مقرر شد ۳۰ درصد این بدهی به صورت نقد به اداره کل امور مالیاتی پرداخت شود و سه شرکت بزرگ استان از مزایای این تقسیط بهره‌مند شوند.

صادقیان در پایان خاطرنشان کرد: ارائه تسهیلات ۱۰۰ میلیارد تومانی به شرکت توزیع برق استان از طریق یکی از بانک‌ها نیز در جهت توسعه زیرساخت تامین برق نیز از مصوبات این نشست بود که امیدواریم با این اتفاق بخشی از خاموشی‌های استان کاهش یابد و با همکاری سایر بانک‌ها و سرمایه گذاری ‌های مردمی در این زمینه شاهد کاهش و رفع مشکل خاموشی‌های استان و کشور طی سال‌های آینده باشیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha