• دوشنبه / ۵ خرداد ۱۴۰۴ / ۱۱:۵۴
  • دسته‌بندی: خوزستان
  • کد خبر: 1404030502718
  • خبرنگار : 50229

رهاسازی ۳۱۰ هزار قطعه بچه‌ماهی بومی در منابع آبی خرمشهر

رهاسازی ۳۱۰ هزار قطعه بچه‌ماهی بومی در منابع آبی خرمشهر

ایسنا/خوزستان رئیس اداره شیلات خرمشهر گفت: در راستای حفاظت از ذخایر آبزیان و توسعه پایدار منابع آبی و به مناسبت سالروز آزادسازی خرمشهر، تعداد ۳۱۰ هزار قطعه انواع بچه‌ماهی بومی در کانال‌های شیردم شهرستان خرمشهر رهاسازی شد.

میلاد منیعات در گفت و گو با ایسنا اظهار کرد: رهاسازی ۳۱۰ هزار قطعه بچه‌ماهی گامی مهم در جهت بازسازی ذخایر ماهیان ارزشمند بومی و حمایت از معیشت صیادان محلی است.

وی افزود: این اقدام در چارچوب برنامه‌های شیلات استان خوزستان و با همکاری نهادهای زیربط انجام شده است و در آینده نیز تداوم خواهد داشت.

منیعات ادامه داد: بچه‌ماهی‌های رهاسازی‌شده از گونه‌های بومی منطقه بوده و پس از طی مراحل تکثیر و پرورش در مراکز تکثیر استان، در کانال‌های آبی شیردم رهاسازی شدند تا نقش موثری در احیای اکوسیستم آبی منطقه ایفا کنند.

وی با تاکید بر اهمیت حفظ تنوع زیستی و احیای گونه‌های بومی یادآور شد: این اقدام همچنین فرصتی برای گفت‌وگو و هم‌اندیشی میان مسئولان، کارشناسان و صیادان محلی فراهم کرد تا درباره چالش‌ها و راهکارهای پیش روی صید مسئولانه و پایدار در منطقه تبادل نظر شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha