• دوشنبه / ۵ خرداد ۱۴۰۴ / ۱۳:۰۱
  • دسته‌بندی: خراسان شمالی
  • کد خبر: 1404030502805
  • خبرنگار : 50046

استاندار:

مصرف بهینه انرژی در اداره‌ها و صنایع خراسان شمالی فرهنگ‌سازی شود

مصرف بهینه انرژی در اداره‌ها و صنایع خراسان شمالی فرهنگ‌سازی شود

ایسنا/خراسان شمالی استاندار خراسان شمالی گفت: رعایت مصرف بهینه انرژی در اداره ها و صنایع باید فرهنگ سازی شود.

بهمن نوری در جلسه قرارگاه رصد و پایش مصرف برق استان که ۵ خرداد برگزار شد، اظهار کرد: هدف ما ارائه بهترین و با کیفیت ترین خدمات به مردم، صنایع و کشاورزی است. همه هدف ما این است تا جایی که می‌توانیم بهترین و با کیفیت‌ترین خدمات را ارائه دهیم، هم برای مردم که کمتر به زحمت بیفتند و هم صنایع و هم کشاورزی که همه برای ما مهم هستند.

وی ادامه داد: باید با کمک هم شرایط بحرانی را پشت سر بگذاریم و در چند روز آینده نیروگاه‌ها به مدار برخواهند گشت و اوضاع بهتر خواهد شد.

وی با تاکید بر اینکه کارها باید با مردم در میان گذاشته شود، افزود: ادارات اقدامات انجام شده در خصوص مدیریت مصرف برق را مستند کنند و به اطلاع مردم برسانند.

نماینده عالی دولت در استان افزود: رعایت مصرف بهینه انرژی در ادارات و صنایع باید فرهنگ سازی و به فرهنگ مصرف تبدیل شود.

وی با اشاره به اینکه تولید برای ما مهم است، اضافه کرد: حتما با ارتباط با رسانه‌ها و تعامل روابط عمومی‌ها و رسانه‌ها برای فرهنگ سازی و شفاف سازی به مردم اقدام کنید.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha