مهدی زندیهوکیلی روز سهشنبه ششم خرداد در دیدار با دبیرکل نهاد کتابخانههای عمومی کشور با اشاره به ظرفیتهای استان مرکزی، اظهار کرد: این استان با بیش از ۳۸۰۰ واحد صنعتی فعال و بیشترین تنوع تولیدات، مشهور به صنعتی و تولیدی بودن است ضمن اینکه تمام محصولات کشاورزی استان نیز بیش از نیاز است.
استاندار مرکزی، نیروی انسانی توانمند و تحصیلکرده را از ظرفیتهای ویژه این استان عنوان کرد و گفت: در طول ۲۰۰ سال گذشته ۴۴۰۰ نفر بهعنوان مفاخر و مشاهیر ایران شناسایی شدهاند که ۱۱۰۰ نفر یعنی حدود ۲۵ درصد مفاخر کشور متعلق به استان مرکزی هستند.
وی با بیان اینکه شخصیتهای بزرگی همچون حضرت امام خمینی(ره)، امیرکبیر، دکتر حسابی و نیمی از پدران علوم مختلف به استان مرکزی تعلق دارند افزود: این استان علاوه بر اینکه از نظر فرهنگی بسیار غنی است یک استان دانشگاهی است، لذا تلاش داریم که این پیشینه فرهنگی را حفظ و معرفی کنیم.
زندیهوکیلی پروژه کتابخانه مرکزی اراک را بزرگترین کتابخانه عمومی کشور عنوان کرد و گفت: در ابتدا جانمایی این پروژه در مرکز شهر و در یک موقعیت مناسب انجام و کار اجرایی شروع شد، اما کمبود منابع ملی، طولانی شدن روند احداث آن را به دنبال داشت، البته با این وجود تمام توان استان را برای پیشبرد پروژه به کار گرفتیم.
وی با اشاره به اینکه منابع وزارت ارشاد نیز محدود است و برای جذب منابع ملی باید باید با سازمان برنامه رایزنی شود، گفت: کتابخانه مرکزی تنها پروژه استان است که سال گذشته از مالیاتهای نشاندار برای آن استفاده شد و ۵۰ میلیارد تومان از این محل تأمین اعتبار شد.
استاندار مرکزی تصریح کرد: برای تکمیل این پروژه در این دوره اهتمام ویژهای داریم و منابعی هم اختصاص داده شده که امیدواریم در نیمه اول سال جاری به بهرهبرداری برسد.
وی با اشاره به سرانه قابل توجه استان در حوزه کتابخانههای عمومی، گفت: در سفر مقام معظم رهبری به استان مرکزی و بدنبال دستور ویژه ایشان، بیش از ۴۰ کتابخانه و ۴۰ کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان عمدتا در روستاها ساخته شد ضمن اینکه امروز هم میتوانیم بخشی از روستاها را با روشهای نوین از خدمات کتابخانهای بهرهمند کنیم.
به گزارش ایسنا به نقل از استانداری مرکزی، استاندار مرکزی همچنین خواستار توجه به موضوع نیروی انسانی در حوزه کتابخانههای عمومی استان شد.
انتهای پیام
نظرات