مجری توسعه نیروگاههای خورشیدی شرکت توزیع نیروی برق استان فارس در این مراسم با اشاره به محدودیتهای انرژی و نیاز به تامین برق پایدار گفت: توسعه انرژیهای تجدیدپذیر و تقویت شبکه توزیع برق از اولویتهای اصلی این شرکت در جهت رفع ناترازیهای انرژی، توسعه انرژیهای تجدیدپذیر و تأمین برق پایدار است که در همین راستا، طرح احداث نیروگاههای خورشیدی سه مگاواتی در شهرستانهای حوزه فعالیت شرکت توزیع نیروی برق استان فارس به مرحله اجرا درآمده است.
اسماعیل خاتمی یادآور شد: تاکنون پنج نیروگاه به ظرفیت ۳۲۰۰ کیلووات و تعداد ۲۱۶۹ نیروگاه انشعابی به ظرفیت ۱۲۸۰۰ کیلووات در شهرستانهای تحت پوشش شرکت توزیع نیروی برق استان فارس مورد بهرهبرداری قرار گرفتهاند.
وی با بیان اینکه استفاده از انرژی تولیدی نیروگاههای خورشیدی یک جایگزین مطمئن نسبت به سایر نیروگاهها به ویژه نیروگاههای با سوخت فسیلی است، تصریح کرد: استان فارس با ۳۰۰ روز آفتابی و میانگین تابش ۲ تا ۲ هزار و ۲۰۰ کیلوواتساعت بر مترمربع در سال، یکی از مستعدترین استانها برای توسعه انرژی خورشیدی به شمار میرود.
خاتمی در ادامه با اشاره به تمایل و استقبال سرمایهگذاران برای ورود به حوزه انرژی خورشیدی، خواستار همکاری و حمایت دستگاههای متولی به ویژه امور اراضی و منابع طبیعی شد.
مجری توسعه نیروگاههای خورشیدی شرکت توزیع نیروی برق استان فارس در خاتمه اظهار امیدواری کرد: با بهرهبرداری از این طرحها، گامی مؤثر در مسیر توسعه پایدار و اشتغالزایی برداشته شده که این امرکاهش وابستگی استان به شبکه سراسری برق را به دنبال خواهد داشت.
محمود رضایی کوچی، معاون هماهنگی و عمرانی استاندار فارس نیز در این نشست خواستار برنامهریزی منظم جهت انجام به موقع این پروژهها و کمک به ناترازی انرژی به ویژه در ایام پیک تابستان شد.
انتهای پیام
نظرات