• سه‌شنبه / ۶ خرداد ۱۴۰۴ / ۱۶:۰۱
  • دسته‌بندی: سیستان و بلوچستان
  • کد خبر: 1404030603802
  • خبرنگار : 50339

در شورای نخبگان خاش مطرح شد؛

تاکید بر مشارکت نخبگان، بانوان و معتمدان خاش در روند پیشرفت استان سیستان و بلوچستان

تاکید بر مشارکت نخبگان، بانوان و معتمدان خاش در روند پیشرفت استان سیستان و بلوچستان

ایسنا/سیستان و بلوچستان در نشست صمیمی شورای نخبگان، بانوان و معتمدان شهرستان خاش با حضور دبیر پویش توسعه استان و فرماندار خاش، بر لزوم مشارکت همگانی در فرآیند توسعه استان، تقویت نقش‌آفرینی نخبگان و معتمدین، استفاده از ظرفیت بانوان و آماده‌سازی زیرساخت‌ها برای بهبود وضعیت منطقه تأکید شد.

در نشست امروز سه شنبه که با حضور علی شعبانی، دبیر پویش توسعه و مشاور استاندار سیستان و بلوچستان، فرشاد گرگیج فرماندار خاش و جمعی از نخبگان، بانوان و معتمدان شهرستان برگزار شد، راهکارهای مشارکت مردم در فرآیند توسعه استان مورد بررسی قرار گرفت.

علی شعبانی در این نشست، با اشاره به نگاه نو و مردم‌محور مدیریت عالی استان، گفت: اکنون زمان آن رسیده که با تکیه بر ظرفیت مدیران بومی و توان علمی و تجربی آنان، چهره جدیدی از توسعه در استان ترسیم شود. این مهم تنها با مشارکت واقعی مردم، نخبگان، علما، معتمدین و بانوان در فرآیند تصمیم‌سازی محقق می‌شود.

وی افزود: هر جا مردم در صحنه بوده‌اند، تحول شکل گرفته است. نهادهایی مانند شورای نخبگان و معتمدین و نیز ظرفیت عظیم فکری و مدیریتی بانوان می‌توانند در طراحی و اجرای برنامه‌های توسعه‌ای نقشی اساسی ایفا کنند.

فرشاد گرگیج، فرماندار خاش، نیز در این نشست با بیان اینکه مردم سرمایه‌های اجتماعی هر جامعه‌اند، گفت: پیشرفت منطقه در گرو استفاده از ظرفیت همین سرمایه‌هاست. توسعه، مسیر یک‌طرفه نیست؛ باید نگاه ما به مردم، مشارکت‌محور و همراه با احترام به خرد جمعی باشد.

وی ادامه داد: اگر خواهان بهبود وضعیت موجود هستیم، باید با اقداماتی ملموس مانند ایجاد جاده‌های دوطرفه، تقویت زیرساخت‌های خدماتی، و افزایش دسترسی مردم به امکانات رفاهی، شرایط را برای زندگی بهتر فراهم کنیم. زیرساخت‌های مناسب، لازمه جذب سرمایه و افزایش انگیزه برای ماندگاری نیروهای متخصص در منطقه است.

در این نشست، چند تن از نخبگان، بانوان و معتمدان نیز دیدگاه‌ها، دغدغه‌ها و پیشنهادات خود را درباره راه‌های بهبود خدمات، توسعه آموزش و بهداشت، تقویت امنیت اجتماعی و اقتصادی و مشارکت فعال‌تر مردم در تصمیم‌سازی‌ها مطرح کردند.

در پایان نشست مقرر شد ارتباط و هم‌فکری میان مدیران و شوراهای محلی تقویت و سازوکارهای رسمی برای مشارکت نخبگان و اقشار مختلف مردم در تصمیم‌گیری‌های مهم شهرستان ایجاد شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha