به گزارش ایسنا، روزنامه یدیعوت آحارونوت با استناد به یکی از گزارشهای داخلی در اراضی اشغالی نوشت: از زمان آغاز جنگ غزه در هفت اکتبر ۲۰۲۳، بیش از نیم میلیون اسرائیلی درخواست دریافت کمکهای رواندرمانی داشتهاند که این آمار نگرانکننده، ابعاد گسترده تأثیرات روانی جنگ بر جامعه رژیم صهیونیستی را نشان میدهد.
به گزارش الجزیره، طبق گزارش منتشر شده، سربازانی که به دنبال کمکهای رواندرمانی بودهاند، عمدتاً از افسردگی و اختلال در روابط اجتماعی رنج میبرند ضمن آنکه از زمان آغاز جنگ، حدود ۶۶ هزار سرباز و خانوادههایشان به دنبال درمان و حمایت روانی بودهاند.
این منبع افزود: پیش از این نیز، روزنامههای اسرائیلی به اختلالات روانی در میان سربازان اشاره کرده بودند به طوری که روزنامه جروزالم پست با انتشار مطلبی از افزایش موارد خودکشی و عوارض پس از شوک و جراحت در میان سربازان بازگشته از غزه خبر داده بود.
طبق گزارش میدل ایست نیوز، این گزارشها حاکی از تجربیات وحشتناک نظامیان اسرائیلی در نوار غزه است به طوری که بسیاری از نجاتیافتگان از مرگ، از فراخوانده شدن مجدد به جنگ به شدت ترس و واهمه دارند.
روزنامه یدیعوت آحارونوت در نوامبر گذشته به نقل از دفتر بازپروری وزارت جنگ این رژیم گزارش داده بود، حدود ۵۲۰۰ سرباز یعنی حدود ۴۳ درصد از مجروحان که در مراکز توانبخشی پذیرفته شدهاند، از استرس پس از شوک و جراحت رنج میبرند و انتظار میرود تا سال ۲۰۳۰ حدود یکصد هزار نفر که حداقل نیمی از آنها دچار استرس بعد از شوک هستند، نیاز به درمان داشته باشند.
طبق برآوردهای ارتش اشغالگر، حدود ۱۵ درصد از نیروهای رزمی این رژیم که از غزه بازگشتهاند، تحت درمان روانی قرار گرفتهاند و به دلیل مشکلاتشان قادر به بازگشت به میدان نبرد نبودهاند.
انتهای پیام
نظرات