احمد خداوردی در گفتوگو با خبرنگار ایسنا اظهار کرد: کمبود فضای آموزشی در استان محسوس است و قانون فعلی میتواند به کاهش این کمبود کمک کند.
وی افزود: ما پروژهها را اولویتبندی نمیکنیم تا فعالان اقتصادی خودشان پروژههایی را که علاقهمند هستند انتخاب کنند. در صورت انتخاب یک پروژه، منابع مالی آن از لیست دیگر پروژهها آزاد میشود. برای مثال اگر یک مدرسه روستایی ساخته شود، منابع برای اجرای یک راه روستایی آزاد خواهد شد.
خداوردی با تأکید بر مشارکت فعالان اقتصادی در حوزههای آموزش، بهداشت، ورزش و تولید، ادامه داد: اگر فعالان اقتصادی یکی از پروژهها را انتخاب کنند، میتوانند با سهم ۲۵ تا ۳۰ درصدی نیز به عنوان خیر شناخته شوند. در پروژههایی مانند ساخت مدرسه، مرکز بهداشت، فرهنگسرا، کتابخانه یا فضای ورزشی، امکان ثبت به نام خیرین وجود دارد و دولت ادعایی نسبت به مالکیت ندارد.
او با اشاره به وضعیت مجتمع فرهنگی ورزشی عسلک ابهر، گفت: این مجتمع سالها است به حالت مخروبه رها شده و اگر برای آن ۲۰۰ میلیارد تومان هزینه شود، میتواند برای کل شهرستان و برای دهها سال فضای ورزشی مناسبی برای کودکان و شهروندان فراهم کند.
رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی استان زنجان با اشاره بر ضرورت تصمیمگیری درست، خاطرنشان کرد همراهی جمعی برای توسعه زیرساختهای آموزشی، بهداشتی و ورزشی استان مورد تاکید است.
انتهای پیام
نظرات