• چهارشنبه / ۷ خرداد ۱۴۰۴ / ۱۲:۴۸
  • دسته‌بندی: سیستان و بلوچستان
  • کد خبر: 1404030704419
  • منبع : نمایندگی سیستان و بلوچستان

مدیرکل راه و شهرسازی جنوب سیستان و بلوچستان بیان کرد

احداث باند دوم محور ایرانشهر – نیکشهر - چابهار؛ ریل‌گذار توسعه، ایمنی و ترانزیت منطقه‌ای

احداث باند دوم محور ایرانشهر – نیکشهر - چابهار؛ ریل‌گذار توسعه، ایمنی و ترانزیت منطقه‌ای

ایسنا/سیستان و بلوچستان مدیرکل راه و شهرسازی جنوب سیستان و بلوچستان گفت: احداث باند دوم محور ایرانشهر – نیکشهر - چابهار؛ ریل‌گذار توسعه، ایمنی و ترانزیت منطقه‌ای در جنوب شرق است.

حمزه امیریان امروز سه شنبه در بازدید از احداث باند دوم محور ایرانشهر – نیکشهر - چابهار با تاکید بر اهمیت این پروژه در توسعه زیرساخت‌های ارتباطی جنوب شرق کشور اظهار کرد: این محور بخشی از کریدور ترانزیتی شمال – جنوب استان به‌ شمار می‌رود و نقشی حیاتی در تسهیل جابه‌جایی بار و مسافر، اتصال مراکز اقتصادی و افزایش ایمنی سفرهای جاده‌ای ایفا می‌کند.

امیریان بیان کرد: این پروژه در قالب ۱۳ قطعه و به طول تقریبی ۳۰۰ کیلومتر طراحی شده است که تاکنون ۵۵ کیلومتر از آن به بهره‌ برداری رسیده و هم‌ اکنون زیر بار ترافیک قرار دارد. این قطعات در اولویت اجرا براساس ترافیک، دسترسی منطقه‌ای و ظرفیت اجرایی تقسیم‌ بندی شده‌اند.

مدیرکل راه و شهرسازی جنوب استان (ایرانشهر) در ادامه گفت: طبق برنامه‌ ریزی صورت‌ گرفته عملیات اجرایی باند دوم محور نیکشهر – چابهار تا پایان سال ۱۴۰۵ به‌طور کامل به اتمام خواهد رسید و این محور به‌ صورت دو بانده در اختیار مردم و ترانزیت منطقه قرار خواهد گرفت.

وی همچنین با اشاره به ادامه عملیات عمرانی در بخش‌های دیگر این کریدور افزود: هم‌ اکنون عملیات اجرایی محور ایرانشهر – نیکشهر نیز در دست اجرا است و پیمانکاران مربوطه با تجهیز کامل کارگاه‌ها در حال پیشبرد مرحله زیرسازی این قطعات هستند.

امیریان در پایان خاطرنشان کرد: احداث باند دوم این محور نه‌ تنها موجب روان‌ سازی ترافیک و کاهش تصادفات جاده‌ای خواهد شد، بلکه نقش مهمی در توسعه اقتصادی، تسهیل دسترسی به بندر چابهار و ایجاد پیوند لجستیکی با بازارهای منطقه‌ای ایفا خواهد کرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۴۰۴-۰۳-۰۷ ۱۵:۴۷

این باید سال ها پیش آماده میشد چقدر محرومیت به این مردم رسیده، کمترین حق این مردم جاده های خوب و بهداشت و درمان خوب است