• سه‌شنبه / ۱۳ خرداد ۱۴۰۴ / ۰۱:۰۳
  • دسته‌بندی: کهگیلویه و بویراحمد
  • کد خبر: 1404031308126
  • منبع : نمایندگی کهگیلویه و بویراحمد

دیدار مسئولان جهاددانشگاهی کهگیلویه و بویراحمد با مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان

دیدار مسئولان جهاددانشگاهی کهگیلویه و بویراحمد با مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان

ایسنا/کهگیلویه و بویراحمد رئیس جهاد دانشگاهی واحد استان کهگیلویه و بویراحمد، به همراه معاونین این نهاد با حضور در دفتر مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان با وی دیدار و گفت‌وگو کرد.

«امین درخشان»، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کهگیلویه و بویراحمد در این دیدار ضمن اعلام آمادگی همکاری با جهاد دانشگاهی استان به عنوان یک نهاد انقلابی فرهنگی، آموزشی و پژوهشی گفت: ما از دستاوردها و رسالت‌های ارزشمند جهاددانشگاهی در سطح استان و کشور بی اطلاع نیستیم، حاکمیت و مجموعه دستگاه‌های اجرایی می‌توانند از ظرفیت ارزشمند جهاددانشگاهی که ظرفیت‌های بسیار بالقوه ای دارد به خوبی استفاده کنند.

وی افزود: یکی از مهمترین مشکلات‌ ما در مدیریت و در چرخه اجرایی نبود پشتوانه و قدرت تولید فکر است که جهاددانشگاهی بعنوان یک نهاد انقلابی و فرهنگی مرجع تولید فکر است.

دیدار مسئولان جهاددانشگاهی کهگیلویه و بویراحمد با مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان

درخشان اظهار کرد: پروسه پژوهش‌های کاربردی فرهنگی و اجتماعی یکی از مهمترین مشکلات حوزه فرهنگ و هنر است یعنی بعضا حتی در سطح کلان این مسئله جدی وجود دارد که در حوزه فرهنگ و هنر خیلی با پشتوانه علمی و پژوهشی کارها پیش نمی روند.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کهگیلویه و بویراحمد خاطرنشان کرد: هرچند ما در سطح کلان وزارتخانه پژوهشگاه فرهنگ هنر و ارتباطات داریم اما رویکرد و سیاست‌هایی برای خود دارد، در برخی مسائل کلان ورود می‌کند و در سطح مسائل استانی کمتر، لذا بدون پشتوانه علمی و پژوهشی کارها خیلی خوب پیش نمی‌رود که در این رابطه می‌توانیم از پتانسیل‌های جهاد دانشگاهی استفاده کنیم.

درخشان تصریح کرد: یکی از دلایلی که کارها نه تنها در حوزه فرهنگی بلکه در خیلی از حوزه‌ها وقتی شکل اجرایی به خود می‌گیرد  وبه نتیجه مطلوب و مورد پذیرش جامعه قرار نمی‌گیرد این است که پشتوانه علمی و پژوهشی ندارند و مطالعه نشده‌اند که بدون کار پژوهشی منطقی، مستدل و مستحکم در اجرا به مشکل برخورد می‌کنند.

وی ادامه داد: در حوزه فرهنگ، هنر و رسانه پیشنهادات لازم را جهت همکاری بیش از پیش با جهاددانشگاهی آماده خواهیم کرد و با مجموعه جهاددانشگاهی استان در قالب تفاهم‌نامه انجام خواهیم داد و امیدواریم تفاهم نامه اجرایی و عملیاتی شود تا به نتیجه ملموسی برسیم.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به ظرفیت خبرگزاری‌ها ایسنا و ایکنا گفت: این دو خبرگزاری عملکرد مطلوب و بسیار خوبی در سطح استان دارند، البته ‌ایسنا در استان کهگیلویه و بویراحمد در بین مجموع رسانه‌ها، از رسانه‌های خوب، اخلاق ‌دار، فعال و تاثیرگذار است.

دیدار مسئولان جهاددانشگاهی کهگیلویه و بویراحمد با مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان

درخشان با بیان اینکه هرچند کار رسانه‌ای هویت بخش است، عنوان کرد: عملکرد و ظرفیت ‌ایسنا با وجود محدودیت و کمبود امکانات، تجهیزات و نیرو در استان کهگیلویه و بویراحمد بسیار موثر و مطلوب بوده است.

وی بیان کرد: جهاد دانشگاهی می‌تواند با توجه به ظرفیت‌هایی که دارد در زمینه فعالیت‌های فرهنگی، هنری و رسانه‌ای استان کهگیلویه و بویراحمد نقش مهمی ایفا کند و به ارتقای این بخش کمک نماید.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کهگیلویه و بویراحمد اظهار کرد: ایسپای جهاد دانشگاهی یک مرکز افکارسنجی معتبر در سطح کشور است که می‌توانیم از این ظرفیت برای اجرای طرح‌های افکارسنجی در زمینه فرهنگی، هنری و رسانه‌ای استان بهره لازم را جهت ترسیم راه و چشم انداز فرهنگی استان ببریم.

همچنین «صاحب سروش فر»، رئیس جهاد دانشگاهی واحد استان کهگیلویه و بویراحمد نیز در این دیدار با اشاره به فعالیت‌های این نهاد در حوزه‌های مختلف از آموزشی، فرهنگی و پژوهشی گفت: جهاددانشگاهی در زمینه‌های مختلف از جمله پژوهشی، آموزشی، فرهنگی و تجاری سازی دارای ظرفیت‌های مطلوبی است.

وی افزود: آماده همکاری و تعامل دوجانبه بیش از پیش با اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کهگیلویه و بویراحمد هستیم.

دیدار مسئولان جهاددانشگاهی کهگیلویه و بویراحمد با مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان

سروش فر اظهارکرد: این نهاد انقلابی که بخش اعظمی از فعالیت‌ها آن فرهنگی است می ‌تواند با همراهی دستگاه‌های اجرایی مختلف از جمله اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان در راستای خدمت به مردم و توسعه استان به‌خصوص جامعه فرهنگ، هنر و رسانه گام‌های مهم و مثبتی بردارد.

وی مجموعه فرآوری عسل را یکی از مجهزترین مراکز فرآوری استان کهگیلویه و بویراحمد دانست و تصریح کرد: با توجه به پتانسیل‌هایی که وجود دارد با کار علمی و پژوهشی می توان امیدوار بود که راهبری تولید و ارائه به بازار محصولات بهتر شود تا شاهد پرورش زنبور و تولید عسل مرغوب و استاندارد، اصل و با کیفیت در سطح استان باشیم.

به گزارش ایسنا، رئیس جهاد دانشگاهی استان کهگیلویه و بویراحمد عنوان کرد: جهاددانشگاهی در سطح کشور و استان کهگیلویه و بویراحمد دنبال پر کردن خلاء‌ها و انجام کارهای برزمین مانده است.

عیسی فتحی - معاون فرهنگی، رحمت الله صمدی - معاون آموزشی و محمد جعفر رستمی معاون پژوهشی جهاد دانشگاهی استان کهگیلویه و بویراحمد و همچنین محمد خوب‌پور- قائم مقام اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان در این دیدار حضور داشتند.
انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha