احمدرضا بخشی در گفت و گو با ایسنا اظهار کرد: یکی از پروژههای ابلاغی وزارت نیرو( ۱۴ مگاپروژه) جهت گذر از پیک مصرف تابستان جاری، توسعه پست انتقال ۴۰۰ به ۱۳۲ کیلوولت مهزیار در اهواز بوده است.
وی افزود: در این طرح که در حال حاضر پیشرفت فیزیکی ۹۴ درصدی دارد، یک ترانسفورماتور به ظرفیت ۲۰۰ مگاولت آمپر و تجهیزات مربوطه آن در حال نصب است.
معاون طرح و توسعه شرکت برق منطقهای خوزستان بیان کرد: با نصب این ترانس، ظرفیت پست مهزیار از ۶۰۰ مگاولت آمپر به ۸۰۰ مگاولت آمپر خواهد رسید.
بخشی با بیان اینکه در تلاش هستیم این پروژه به زودی وارد مدار شود، اضافه کرد: تقویت شبکه انتقال و کاهش بار پستهای اهواز و شمال خوزستان و تقویت ولتاژ شبکه که موضوعی مهم است، از اهداف توسعه پست ۴۰۰ کیلوولت مهزیار است.
وی افزود: از جمله چالشهای این پروژه تامین نقدینگی و مشکلات حمل تجهیزات مربوط به پیمانکاران در این یکی دو هفته اخیر است که اگر بتوانند تجهیزات را منتقل کنند، زودتر وارد مدار خواهد شد.
به گزارش ایسنا، شرکت برق منطقهای خوزستان مسئولیت تامین و انتقال برق در استانهای خوزستان و کهگیلویه و بویراحمد را بر عهده دارد.
انتهای پیام
نظرات